Data & AI, Bots en Apps

Waarde toevoegen aan je organisatie of product door slimme technologie. We kijken graag hoe we geïmplementeerde software kunnen integreren met jouw diensten of producten. Zo helpen we om jouw dienstverlening slimmer te maken.Voorop lopen

Een ultieme klantervaring. De verbinding leggen met je doelgroep.
Dat is precies onze ambitie in deze fase. Hoe we dit met behulp van technologie bereiken? We transformeren traditionele applicaties naar cloud applicaties of Web apps zodat informatie met klanten eenvoudig uitgewisseld kan worden. Flexibiliteit, transparantie en een persoonlijke benadering staan hierbij voorop.

Het komt erop neer dat Data & AI vandaag de dag heel relevant en toegankelijk is voor iedereen. Daarom vonden wij het tijd om vanuit onze visie wat meer te vertellen over Data & AI en hoe Wortell haar klanten helpt hiermee.

Data & Artificial Intelligence

Wij zien Data & AI als iets waarmee onze klanten zich de komende jaren kunnen onderscheiden binnen hun markt, waarmee ze hun producten of processen kunnen optimaliseren of waarmee ze een compleet nieuw product of verdienmodel kunnen ontwikkelen. Daarom is Data & AI voor Wortell een belangrijk aspect van de digitale transformatie en zetten we hier sterk op in bij onze klanten.

We zien dat steeds meer bedrijven in staat zijn om data over hun klanten, processen en medewerkers te verzamelen en hier de potentie van inzien. Echter is nog niet elk bedrijf in staat om haar data volledig te benutten.

Meer weten? Download de brochure.

Gerelateerde kennis

Elke klant is uniek, maar we hebben veel ervaring die wij graag met jullie delen.

3 min Blog

Waarom kende ik Microsoft PowerApps niet? Dit is zo cool!

Sven Strandstra
2 min Blog

Automatisering door online bots in de zorg

Rob Kostermans
2 min Blog

Veilig oversteken voor blinden, dankzij de HoloLens en Computer Vision

Edwin van Manen

Meer weten?

Renso weet er alles van

Ik ben een gedreven en bevlogen generalist met een focus op detail. Ik hou van plannen maken en ontwerpen. Nieuwe technologie is mijn passie, maar ik waardeer ook de kracht van bewezen technologie. Heb je een vraag? Bel mij dan via 06 31 63 38 32 of stuur mij een mail.
Stuur Renso een mail