De Digitale Werkplek

Wij leggen de basis neer door de Digitale Werkplek te bouwen zodat jij altijd en overal, veilig kunt werken.De digitale werkplek as a service

De digitale werkplek van Wortell is direct klaar voor gebruik en wordt door ons beheerd. Zo gaan je mensen snel aan het werk en hebben ze altijd de laatste en beste technologie.

img

Mensen vragen om flexibiliteit

Veel organisaties richten hun werkplekken nog traditioneel in. Dus krijgt een nieuwe collega op zijn eerste werkdag een laptop, computer of tablet. Die hij alleen kan inrichten op kantoor, want alleen via dit netwerk zijn de applicaties bereikbaar. Software staat vaak lokaal en ook de IT-ondersteuning is niet overal beschikbaar. Dit maakt de productiviteit van medewerkers afhankelijk van een locatie – vaak hun kantoor. Terwijl de tijd en je mensen juist vragen om flexibiliteit.

Overal werken vanaf elk apparaat

Wij zetten hier samen met Microsoft een moderne variant tegenover in de cloud. Gebruikers kiezen hun eigen Windows 10 apparaat en kunnen deze zelf klaarmaken voor gebruik. Zo werken medewerkers veilig en flexibel op een apparaat dat zij het beste vinden. Ondersteuning kan vanaf elke locatie, omdat alle werkplekken beheerd worden vanuit één omgeving.

Als mensen overal kunnen werken, en vanaf elk apparaat, dan betekent dit twee dingen: efficiënt en winstgevend. Dus werktijd optimaal besteden in een omgeving waarin samenwerken niet voelt als vertraging, maar als toegevoegde waarde. Waarin informatie stroomt in plaats van druppelt. Zo’n omgeving, die creëren we voor je organisatie.

Standaard maar toch persoonlijk

Hoewel de werkplek standaard is en binnen enkele weken live staat, kunnen we de omgeving aanpassen aan de wensen van je organisatie. En nog belangrijker: de digitale werkplek is een gepersonaliseerd aanbod van applicaties. Via een persoonlijke toegangspoort (Single- Sign- On) krijgt elke collega snel en eenvoudig toegang tot alles wat hij nodig heeft.

Tegen een vast bedrag per maand

Voor de Wortell digitale werkplek betaal je naar gebruik. Naast onze monitoring kun je als klant ook zelf makkelijk rapportages inzien over verbruik van functionaliteiten in Office 365. Blijkt het dan nuttig om de omgeving op- of af te schalen? Dan doen we dat met een druk op de knop.

Meer weten? Download de brochure.

De digitale werkplek is gebaseerd op jarenlange ervaring en honderden organisaties die we hebben geholpen met de realisatie naar een moderne werkplek omgeving. Benieuwd hoe we dat doen? Lees onze brochure waar we dit uitgebreid vertellen

Meer weten?
Jaïr weet er alles van

Als Business Consultant werk ik aan het definiëren en optimaliseren van strategische initiatieven op het Microsoft Cloud platform. Heb je een vraag? Bel mij dan via +31 6 54 72 27 45 of stuur mij een mail.
Stuur Jaïr een mail

Gerelateerd

3 min Case

Overzichtelijk databeheer en de moderne cloudwerkplek

4 min Blog

De werkplek uit de muur

Danny Burlage
3 min Case

Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT

VIVAT