Empower your employees

Help je medewerkers om meer te bereiken door een werkomgeving te creëren die intelligent, flexibel en veilig is. Creëer mogelijkheden voor mensen om samen te werken, overal op elk apparaat.

Empower your employees

Je bent blij met de cloud-based Microsoft producten die je hebt. Je collega’s ook. Maar wat blijkt: er is nog veel meer mogelijk in de tools van Office 365 én in de tussentijd heeft ook Microsoft niet stilgezeten.

Hoe

Deze nieuwe producten binnen Office 365, zoals Microsoft Teams worden vaak niet optimaal benut. Mogelijk heb je als organisatie te weinig kennis van de mogelijkheden, waardoor je niet het maximale uit Office 365 haalt. Een ander scenario is dat je als organisatie gaat werken met de nieuwe functionaliteiten, maar daarbij geen strategie uitwerkt. Hierdoor gaat het overzicht verloren. Er ontbreekt een stuk governance.

Herkenbaar? Wij zitten bovenop deze Microsoft ontwikkelingen die wij Modern Experiences noemen- want dat zijn ze. We zijn getraind in de implementatie van deze nieuwe oplossingen. Een lang traject? Welnee: in no time heb je een plan en een startpunt. Ook wanneer je nog geen gebruik maakt van SharePoint of Office 365.

Wat

Power BI, Planner, Microsoft Teams, Moderne SharePoint sites, Enterprise portalen. Allemaal bruikbare innovaties binnen Microsoft Office 365 die leiden tot enthousiaste medewerkers. Aan de slag met kersverse technologie. Van praktisch advies, het daadwerkelijke implementeren tot aan de adoptie van de innovaties door jouw medewerkers. En we blijven doorontwikkelen. Intuïtiever, vloeiender en sneller. En dat wil je.

Corry, digitale vraagbaak van het Stedelijk Museum

Bekijk case