Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

37 minuten per dag productiever zijn

Blogs
Hans Schillemans
29-6-2018

Gemiddeld kunnen medewerkers 37 minuten per dag productiever zijn als zij op een effectieve manier technologie voor hun laten werken. Dit blijkt uit onderzoek van Wortell naar de digitale ontwikkeling van medewerkers binnen organisaties in Nederland.

Efficiënter werken

Veel organisaties hebben efficiënter werken op de agenda staan, maar alleen het aanzetten van een tool die dit kan faciliteren is niet genoeg. Wanneer de medewerkers niet het nut en de noodzaak inzien van het werken met deze tool en begrijpen wat de nieuwe manier van werken voor hen gaat betekenen, zal er zelden een positieve trend zichtbaar worden in de efficiëntie.

Digitaal Vitaal test

220 respondenten deden mee aan de Digitaal Vitaal onderzoek waaruit blijkt dat organisaties veel potentieel laten liggen als het aankomt op het inzetten van (vaak reeds aanwezige) tools. Via de digitaal vitaal test zijn 10 stellingen getoetst en op basis van de antwoorden wordt een score toegekend. Hieruit blijkt dat een organisatie gemiddeld slechts voor 44% tech savy is. Dit betekent dus een enorme potentie voor organisaties om meer uit bestaande middelen te halen. Daarnaast zien wij dit ook als een wake-up-call voor organisaties: investeer niet zomaar in een digitale tool, maar zorg vooral dat medewerkers ook betrokken worden en het nut in zien van de verandering. Zelf berekenen hoe digitaal ontwikkeld jouw organisatie is? Download het whitepaper met 10 tips om de adoptie van Office 365 te verhogen en start met het besparen van tijd!