Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Hybride werken en het Microsoft Power Platform: de eindeloze mogelijkheden van Book

Door de pandemie is hybride werken onderdeel geworden van het bedrijfsleven. De verwachting is dat dit ook na de coronacrisis zo zal blijven: een Gartner CFO-onderzoek van 2020 wees uit dat 74% van plan was om bepaalde medewerkers permanent op afstand te laten werken. 

Organisaties over de hele wereld zijn dan ook heel druk bezig om de moderne werkplek hierop in te richten. Bij Wortell zien we dit aan de veranderende vraagstukken die klanten nu aan ons voorleggen. Een van de dilemma's? Sommige medewerkers hebben een grote behoefte aan thuiswerken, terwijl anderen juist graag terug willen naar kantoor. Maar iedereen wil collega's makkelijk kunnen vinden om samen te werken — waar deze zich ook bevinden. De vraag is: hoe voldoe je aan dit soort hybride werkbehoeftes in de 'nieuwe wereld'? 

Het Microsoft Power Platform biedt uitkomst. Wat je daarmee kunt? In één woord: veel! In deze blogpost lichten we Book uit. Dat is een oplossing die wij met het Microsoft Power Platform hebben gebouwd. Onze klanten gebruiken haar vaak als fundering voor verdere uitbreidingen. 

Van lunch tot vergaderruimtes: alles stroomlijn je met Book

Het oorspronkelijke doel van Book is simpel: je kan er werkplekken mee boeken. Je ziet precies wie waar aanwezig is, of er een BHV'er op locatie is en welke medewerkers deelnemen aan de lunch. Zo kan je de zaken goed stroomlijnen en voorkom je bijvoorbeeld een situatie waarin 20 medewerkers zich in een ruimte met 10 stoelen bevinden. 

Ook Book gebruiken? Lees hier meer over deze gratis app

Een handige oplossing, maar de échte kracht van het Power Platform is dat je gemakkelijk uitbreidingen kunt (laten) realiseren op een oplossing als Book. Veel van onze klanten hebben dan ook aanvullende functionaliteiten gebouwd. Zo is er een bedrijf waar de receptie dagelijks om 09.00 uur een overzicht krijgt van de medewerkers die zullen meelunchen. En een andere klant heeft samen met ons ingebouwd dat medewerkers het menu met de dagspecial alvast kunnen bekijken en een lunchbestelling kunnen plaatsen. 

Ook in de vergaderruimtes biedt Book uitkomst. Omdat organisaties steeds meer gaan investeren in Microsoft Teams Rooms, hebben we gezorgd dat gebruikers kunnen zien of een vergaderruimte 'Teams-enabled' is. Daarnaast kunnen ze de gewenste opstelling van de vergaderruimte aangeven. En medewerkers hebben de mogelijkheid om tussendoor koffie, thee en snacks te bestellen! 

The sky is the limit

We hebben enkele voorbeelden van de mogelijkheden van Book gegeven. Maar eigenlijk kunnen we zeggen: the sky is the limit. Je zou in Book bijvoorbeeld ook een wagenpark, leenauto's en laadpalen beschikbaar kunnen maken. 

Dat de mogelijkheden eindeloos zijn, geldt niet alleen voor Book, maar ook voor het Microsoft Power Platform in het algemeen. Meer concrete voorbeelden zien? Bekijk mijn video hier

Kun jij niet wachten om de mogelijkheden te verkennen én benutten? Wij ondersteunen je hier graag in. Bij Wortell geloven we dat IT voor jou moet werken — niet andersom. Neem gerust contact met ons op om inspiratie op te doen en aan de slag te gaan. 

Brochure

Power Platform Kickstart

Meer weten over het Power Platform en hoe we jouw organisatie kunnen helpen met de Kickstart? Download de brochure.