Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Microsoft Worldwide Partner Conference 2014

Blogs
20-7-2014

Van 13 t/m 17 juli vond de Microsoft Worldwide Partner Conference plaats in Washington D.C. Tijdens deze jaarlijkse conferentie komen alle Microsoft Partners (wereldwijd) samen om kennis te delen rondom nieuwe ontwikkelingen.

Wortell was er zoals ieder jaar weer bij. Voor het delen van kennis over trends, innovatie en groei, maar ook voor het in ontvangst nemen van de gewonnen awards.

Award%20Country%20Green%20logo Award%20DD%20Green%20logo

Tijdens een feestelijke award-uitreiking namen Luc Joziasse en Danny Burlage de awards van Phil Sorgen (Corporate Vice President, Worldwide Partner Group) in ontvangst.

Tijdens de WPC is er veel kennis uitgewisseld tussen partners onderling en met Microsoft. Er is gesproken over opkomende trends die van invloed zijn op organisaties. Daarnaast over hoe innovatieve technologie kan bijdragen aan het succes van een organisatie en bij kan dragen aan de groei ervan.

Bepakt met deze nieuwe bagage zijn Luc en Danny onderweg naar Nederland om dit te delen met niet alleen collega’s, maar ook met onze klanten. Op die manier zijn zij goed voorbereid op de toekomst en kunnen zij slim inspelen op wat komen gaat.