Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Roundtable: Microsoft Cloud transitie voor de zorgsector

Blogs
23-11-2015

Wortell organiseert samen met Microsoft op 17 december aanstaande een Roundtable over de transitie van zorginstellingen naar de cloud. De ICT wereld is volop in beweging en technologieën evolueren snel. Hoog tijd dus voor een update over de laatste inzichten van Microsoft rondom de cloud. Tijdens deze sessie belichtten we de functionele, juridische en financiële aspecten van een stap naar de cloud.

De roundtable is bedoeld voor Financieel en ICT management van zorginstellingen.

Tijdens de roundtable delen 3 sprekers hun ervaring op deze deelgebieden. Met veel ruimte voor interactie. Waar staat jouw organisatie op dit groeipad? Wat heb je nodig een volgende stap te zetten?

Ook laten wij een klant aan het woord die aan de vooravond van een grote transitie staat (Libra Zorggroep). Zij hebben naast een technische overweging ook vooral een financiële overweging gemaakt. Het resultaat hieruit is dat ze besloten hebben hun traditionele datacentrum naar de cloud te verplaatsen.

De sessie wordt gehouden op 17 december 2015 vanaf 12:00 uur op het hoofdkantoor van Microsoft in de Evert van de Beekstraat 354 te Schiphol.

Wil je aanwezig zijn? Schrijf je in door een mail te versturen naar Karolina Wisniewska.