Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Studenten en docenten ROC TOP hakken knoop door over uitrol nieuwe technologie

Blogs
5-12-2018
Na een pilotfase waarin 150 eerstejaars studenten van de ROC TOP de Digitale Leer en Werkomgeving (DLWO) mochten uittesten, is de handtekening gezet. Wortell wordt de partner die met de Amsterdamse mbo-instelling deze DLWO gaat uitrollen. Zowel studenten als docenten zijn enthousiast en de doorontwikkeling van de nieuwe werkplek kan van start.

De pilotfase

Afgelopen jaar hebben we de eerste ervaringen opgedaan tijdens de pilotfase waarin het Scrum team van Wortell nauw samenwerkt met ROC TOP. Deze DLWO maakt communiceren tussen studenten en docenten makkelijker en zorgt ervoor dat ze slimmer kunnen samenwerken op een meer dynamische manier.

De doorontwikkeling

De studenten van de opleidingen Horeca, Toerisme en Marketing & Communicatie zijn positief en deelden hun ervaringen tijdens de eerste open dag van het schooljaar, vertelt docent en productowner Timme Stols. Ook Mariëll Visbeen, lid van het College van Bestuur, is erg verheugd. De moderne omgeving sluit aan bij de manier waarop studenten van nu graag communiceren.
We merken nu al dat dit positieve energie oplevert en dat ROC TOP daarmee extra aantrekkelijk wordt voor nieuwe studenten.
Komende maand gaan we aan de slag met een verdiepende evaluatie van de pilot, en vanaf januari zetten we met zijn allen weer de schouders eronder om verder te gaan met doorontwikkeling van de DLWO!