Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Valo Intranet stopt, maar wij hebben de oplossing voor jullie!

Vanaf volgend jaar gaat Valo Intranet End of Life, maar geen zorgen, wij hebben dé perfecte oplossing voor jullie!
Blogs Intranet
Peter Usmany
11-7-2024

Met de aankondiging van het einde van Valo Intranet in 2025, is het tijd voor organisaties om vooruit te kijken naar een alternatief dat niet alleen naadloos integreert, maar ook de functionaliteiten en gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt. Debble, gebouwd op het solide fundament van SharePoint, biedt precies dat.

Waarom kiezen voor Debble als alternatief?

 • Gebouwd op SharePoint, net als Valo

Debble is, net als Valo, gebouwd bovenop SharePoint. Dit maakt de overstap naar Debble voor jouw medewerkers een relatief kleine stap, aangezien zij al bekend zijn met de SharePoint-omgeving.

 • Gebruiksvriendelijke migratie

Dankzij de gedeelde SharePoint-basis is de migratie naar Debble eenvoudig en efficiënt. De functioneel beheerders en redacteuren met SharePoint-kennis zullen zich snel thuis voelen in de nieuwe omgeving.

 • Optimale adoptie

Debble is ontworpen met de gebruiker in gedachten, wat zorgt voor een hoge adoptiegraad binnen jouw organisatie. En met onze uitgebreide adoptie- en changemanagementstrategieën zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers snel en effectief aan de slag kunnen.

 • Uitgebreide ondersteuning en training

Bij Debble bieden we niet alleen een uitstekende oplossing, maar ook de ondersteuning die nodig is om deze succesvol te implementeren. Onze trainingen en support zorgen ervoor dat jouw team het meeste uit Debble haalt.

 • Continue ontwikkeling van extra waarde

Ons Debble Team is dagelijks bezig met het ontwikkelen van extra toegevoegde waarde aan het intranet. Hierdoor blijft Debble zich voortdurend verbeteren en inspelen op de behoeften van jouw organisatie.

 • Hoge mate van maatwerk en flexibiliteit

Debble biedt meer maatwerk en flexibiliteit dan Valo, waardoor het beter kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie. De modulaire opbouw van Debble maakt het eenvoudig om functionaliteiten toe te voegen of aan te passen zonder in te boeten op prestaties of stabiliteit, wat zorgt voor een toekomstbestendige oplossing.

Maar Debble heeft extra functionaliteiten waar je gebruik van kan maken! 

 

 • Nieuwsberichten: Debble heeft een vaste flow voor het aanmaken van nieuwsberichten, evenementen en vacatures, wat het proces voor redacteuren vereenvoudigt.
 • Kennisbank: De Debble kennisbank ondersteunt kennismanagement en retentiebeleid, waardoor belangrijke informatie gemakkelijk toegankelijk blijft.
 • Ideation Module: Maakt het mogelijk om ideeën slim in te dienen en te beheren, wat innovatie binnen de organisatie bevordert.
 • Evenementen Module: Synchroniseert direct met Outlook, wat planning en deelname aan evenementen vereenvoudigt.
 • Vacaturebank: Voor het beheer en de communicatie van interne vacatures.
 • Debble Insights: Een krachtige BI-module die inzicht geeft in de effectiviteit van je communicatiestrategie.
 • Smoelenboek: Een handige functie om medewerkers en hun contactgegevens te beheren.
 • Tags aan Nieuwsberichten: Vergemakkelijkt het categoriseren en terugvinden van nieuwsartikelen.
 • Teams notificaties: Wil je dat jouw bericht beter gelezen wordt? Met Teams-notificaties bereik je sneller de juiste mensen binnen jouw organisatie.

Profiteer nu van deze unieke aanbieding!

Stap over naar Debble vóór december 2024 en ontvang 6 maanden korting bij een 3-jarig contract. Dit is het perfecte moment om te profiteren van deze aantrekkelijke aanbieding en jouw organisatie toekomstbestendig te maken met een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk intranet.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen bij een soepele en succesvolle overstap naar Debble.

Maak de overstap naar Debble en ervaar de toekomst van intranet