Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Waardegedreven zorg naar hoger niveau voor Martini Ziekenhuis

Blogs
3-1-2022

Wortell Smart is samen met het Martini Ziekenhuis het huidige prestatie- en informatiemanagementsysteem  aan het doorontwikkelen naar een robuust en efficiënt informatieplatform in de cloud. Zodat doelen op alle organisatieniveaus meetbaar zijn en vertaald kunnen worden naar gedrag dat leidt tot waardegedreven zorg.

 

Waardegedreven zorg

Samen met de patiënt beslissen over welke zorg wenselijk en haalbaar is, zodat hij of zij kwaliteit van leven ervaart. En samen met collega-ziekenhuizen de zorg toegankelijk, betaalbaar en van hoge kwaliteit houden. Dat is waardegedreven zorg en als mensgericht, topklinisch opleidingsziekenhuis is dit waar het Martini Ziekenhuis voor staat. Een complexe formule waarvan de uitkomst per persoon en situatie verschilt. Maar het begint bij het meten en inzichtelijk maken van die waarde en alle variabelen.

 

‘Sneller implementeren van innovaties’

Jan Koning, adviseur Zorgproduct: “Om snel te zien waar we voor de patiënt dingen prettiger, sneller of minder belastend kunnen maken, meten we voortdurend onze resultaten. Effectiviteit en kostenbewustzijn zijn hierbij van belang, waarbij het continu leren en verbeteren essentieel is voor onze multidisciplinaire dienstverlening. Het nieuwe informatieplatform gaat ons naar een hoger volwassenheidsniveau helpen als het gaat om datagedreven werken, sneller implementeren van innovaties op gebied van data en analyse en de algehele data governance. Daarvoor zochten we zowel op technisch als procesmatig vlak een ervaren en innovatieve partner.”

 

Zowel strategie en realisatie als opleiding en beheer

Wij ondersteunen het Martini Ziekenhuis met onze expertise zowel op het vlak van datastrategie, het inrichten en realiseren van het nieuwe platform als ook met verzorgen van opleiding en beheer. Het platform wordt gerealiseerd binnen de Microsoft Azure cloud omgeving met als basis voor de inrichting ons eigen ETL framework. Voor de visualisatie van de informatieproducten gebruiken we Power BI. Dit doen we samen met onze partner New Nexus. Wij hebben dan ook veel zin in deze mooie samenwerking!

Meer weten?

Wil je meer informatie over datagedreven werken voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.