Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell & Debble lanceren Zorg Portaal

Speciaal voor de Zorg lanceren Wortell en Debble met een speciaal Zorg Portaal een digitale zorgwerkplek onder de naam Debble Zorg. Met dit platform werken we aan onze missie om precies die informatie te brengen die een zorgmedewerker nodig heeft op de plek waar hij of zij op dat moment is. Zodat zorgmedewerkers zich kunnen richten op het enige wat telt: de best mogelijke zorg.

Ervaring in de zorg

De combinatie van ervaring die Wortell en Debble in de zorg hebben en een de behoefte aan een digitale zorgwerkplek resulteerde in de mooie oplossing Debble Zorg. Het is een samenstelling van een aantal Debble producten en vormt op deze wijze een standaard, bewezen oplossing voor zorgorganisaties.

Digitale zorgwerkplek voor de zorg met Debble Zorg

De digitale zorgwerkplek bestaat uit een aantal Debble producten, aangepast voor de behoefte van de zorgmedewerker. Voor elke zorgpersona is er een aparte benadering en inrichting van het portaal. Zo heeft elke zorgmedewerker precies de informatie die hij of zij nodig heeft. Dit samen, vormt Debble Zorg.

Intranet voor de zorg

De basis hiervan is het intranet. Voor veel zorgmedewerkers is dit vaak ver weg van het dagelijkse werk. Door gebrek aan tijd of omdat het lastig bereikbaar is via een tablet of mobiele telefoon. Door het intranet af te stemmen op de behoefte van de zorgmedewerker en het naar de zorgmedewerker toe te brengen hoeven bedrijven hun zorgmedewerkers niet meer naar het intranet ‘toe te lokken’. Sander Gehoorzaam, Sector Manager Zorg: “Door informatie op een makkelijke manier op de juiste plek aan te bieden hoef je medewerkers niet naar het intranet toe te lokken. Ze werken gewoon op het apparaat dat ze voor handen hebben. Daarnaast is het belangrijk dat de informatie daarop relevant is.” Medewerkers die wel beschikking hebben over een werkplek kunnen gewoon gebruik maken van de functionaliteiten van Debble Workplace. Ze werken veel met het intranet en zorgen voor actuele informatie. Dit varieert van blogs tot beleid, protocollen en nieuws. Door dit beschikbaar te maken op een bereikbare plek zoals een mobiele telefoon, betrekken zorgorganisaties juist ook zorgmedewerkers in het veld.

Protocollen in de zorg

Uiteraard zijn protocollen binnen de zorg erg belangrijk. Het is belangrijk dat deze up-to-date zijn, kloppen en vindbaar zijn. Door protocollen een vast onderdeel te maken van het intranet en de mobiele werkplek kunnen zorgmedewerkers deze op elk gewenst moment raadplegen.

Mobiel werken in de zorg

Omdat de meeste zorgmedewerkers niet over een vaste werkplek beschikken is mobiel werken erg belangrijk. Debble Zorg is zo ingericht dat zorgmedewerkers ook op hun (eigen) telefoon of tablet het intranet kunnen bereiken. Ze kunnen makkelijk vragen stellen via de chat, protocollen raadplegen en samenwerken via Microsoft Teams.

Meer weten?

Kijk dan op www.debblezorg.nl of neem contact met ons op voor een demo.