Zorg

Technologie in de zorg verandert snel. Artificial intelligence, chatbots, machine learning, algoritmes, big data: nieuwe innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Deze zijn voornamelijk gedreven door de cloud. En laat dat nou net onze specialiteit zijn.

Innovatie in de zorg

Innovatief toepassen van technologie kan het verschil maken in de zorg. Voor zorgorganisaties en voor de mensen die er werken. Daarom hanteren wij altijd een menselijke maat in onze oplossingen. Zo verandert ICT van een zorg naar een zegen.

Met behulp van de laatste Microsoft-oplossingen helpen we zorginstellingen slimmer samen te werken. Het resultaat? Een productievere organisatie waarin niet alleen tijd, maar ook kosten worden bespaard. Op deze manier besteden zorgmedewerkers hun kostbare tijd weer waar het moet: bij de patiënt.

De laatste Microsoft-oplossingen

Met behulp van de laatste Microsoft-oplossingen helpen we zorginstellingen slimmer samen te werken.

4 min Blog

Hypermobiele medewerkers in de zorg

Danny Burlage
5 min Case

Een GDPR compliant werkplek voor zorgverleners

Abrona

Een productievere zorg organisatie

Op deze manier besteden zorgmedewerkers hun kostbare tijd weer waar het moet: bij de patiënt.

4 min Case

In twee dagen tijd een chatbot voor het Albert Schweitzer ziekenhuis

Albert Schweitzer Ziekenhuis
4 min Blog

De werkplek uit de muur

Danny Burlage

6 kenmerken van de moderne zorgwerkplek

Moderne technologie en innovatie zijn noodzakelijk om aan de toenemende vraag naar betaalbare zorg te kunnen blijven voldoen. De moderne zorgwerkplek draagt bij aan de noodzaak om per zorgmedewerker meer tijd te besteden aan de cliënt. Door de kennis en ervaring van vele zorginstellingen steeds te vertalen in standaard werkwijzen kunnen zorginstellingen blijvend en veilig zorgprocessen verbeteren. De Moderne Werkplek voor de zorg sluit aan op toenemende zelfsturing en zelfredzaamheid.

Lees verder over dit thema in de whitepaper “Moderne Werkplek in de zorg”.

Wortelligence Zorg

Ontvang de nieuwste blogs, cases en updates. Met de Wortell nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van de laatste innovaties. Schrijf je hier in.