Zorg

Technologie in de zorg verandert snel. Artificial intelligence, chatbots, machine learning, algoritmes, big data: nieuwe innovaties volgen elkaar in snel tempo op. Deze zijn voornamelijk gedreven door de cloud. En laat dat nou net onze specialiteit zijn.

Innovatie in de zorg

Innovatief toepassen van technologie kan het verschil maken in de zorg. Voor zorgorganisaties en voor de mensen die er werken. Daarom hanteren wij altijd een menselijke maat in onze oplossingen. Zo verandert ICT van een zorg naar een zegen.

Met behulp van de laatste Microsoft-oplossingen helpen we zorginstellingen slimmer samen te werken. Het resultaat? Een productievere organisatie waarin niet alleen tijd, maar ook kosten worden bespaard. Op deze manier besteden zorgmedewerkers hun kostbare tijd weer waar het moet: bij de patiënt.

De laatste Microsoft-oplossingen

Met behulp van de laatste Microsoft-oplossingen helpen we zorginstellingen slimmer samen te werken.

2 min Blog

Adoptie van technologie: tijd voor Digitaal Vitaal in de Zorg!

Danny Burlage
Seminar Evenement

Digitaal Vitaal in de zorg – uitgesteld

Adoptie in de zorg

Learnings en successen binnen de zorg

Onze learnings en successen die we opdoen tijdens trajecten bij onze zorgklanten delen we graag.

4 min Case

Een Moderne Zorgwerkplek voor zorgmedewerkers

Stichting Land van Horne
7 min Case

Één startpunt voor de zorgverleners van Alliade

Alliade

6 kenmerken van de moderne zorgwerkplek

Moderne technologie en innovatie zijn noodzakelijk om aan de toenemende vraag naar betaalbare zorg te kunnen blijven voldoen. De moderne zorgwerkplek draagt bij aan de noodzaak om per zorgmedewerker meer tijd te besteden aan de cliënt. Door de kennis en ervaring van vele zorginstellingen steeds te vertalen in standaard werkwijzen kunnen zorginstellingen blijvend en veilig zorgprocessen verbeteren. De Moderne Werkplek voor de zorg sluit aan op toenemende zelfsturing en zelfredzaamheid.

Lees verder over dit thema in de whitepaper “Moderne Werkplek in de zorg”.