Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell verkozen tot FD Gazelle 2020.

Blogs
18-11-2020

Dit jaar is Wortell één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn we verkozen tot FD Gazelle 2020. Juist in een jaar als dit betekent het veel voor ons om een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen van Nederland in de wacht te slepen. De groei, met behoudt van kwaliteit en aandacht, geeft aan dat zowel nieuwe als bestaande klanten het volste vertrouwen houden in onze gestandaardiseerde Microsoft Cloud-native aanpak.

Maarten Goet, technisch directeur van Wortell, is trots dat Wortell deze award in ontvangst heeft mogen nemen. “Het is wederom een beloning voor de diensten die we leveren aan onze klanten. De erkenning die we hiermee krijgen is een bevestiging dat we met onze as-a-service dienstverlening onze klanten het beste kunnen bedienen.”

Over FD Gazellen

De FD Gazelle Awards zijn prijzen die Het Financiële Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazelle Awards in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20%. Na inlevering van de cijfers volgt een strenge controle, waardoor alleen de echte snelle groeiers in aanmerking komen voor een award.

Over Wortell

Bij Wortell is het ons doel om het gat tussen de eindeloze mogelijkheden die tot onze beschikking staan, en de mate waarin mensen en bedrijven hier gebruik van maken, zo klein mogelijk te maken. Dat noemen wij ook wel “closing the gap”. 

De ontwikkelingen op IT-gebied gaan razendsnel. Voor organisaties is het tegenwoordig ondoenlijk om alle benodigde kennis en kunde zelf in huis te hebben. De complexe technologie zorgt ervoor dat de business veel meer vragen stelt aan IT dan vroeger. Met de steeds veranderende cloud van Microsoft is het voor de gemiddelde IT-afdeling een enorme uitdaging om op de hoogte te blijven. Hoe ga je als organisatie om met deze veranderde dynamiek?

Wij willen dat eindgebruikers snel van start kunnen met hoogwaardige oplossingen die zeer toekomst vast zijn. Met onze aanpak zetten we hen in hun kracht, zodat zij zich 100% kunnen concentreren op hun werk en het beste uit zichzelf kunnen halen.
Wortell geeft mensen de technologie én de vaardigheden om succesvol te kunnen zijn in hun werk. Op een eenvoudige wijze kunnen klanten deze als dienst (“as a service”) afnemen en betalen een overzichtelijk maandtarief, bijvoorbeeld per gebruiker.
 

Evenementen

Get empowered.

Regelmatig vinden er bij ons evenementen plaats waarmee we verschillende doelgroepen helpen en inspireren.

Up to date.

Ontvang elke maand de nieuwste blogs, events, cases en updates, specifiek voor jouw sector. Gewoon eenvoudig via e-mail. Zo ben jij als eerste op de hoogte van de laatste innovaties. Schrijf je nu in net als 6000+ anderen.