Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Azure Virtual Desktop voor Lokale Overheid

Veel gemeentes vertrouwen momenteel nog op Citrix voor hun desktopinfrastructuur. Echter, de stijgende kosten maken het nu meer dan ooit belangrijk om alternatieve oplossingen te verkennen. Dit is waar Azure Virtual Desktop (AVD) in beeld komt.

Sluit je aan bij ons exclusieve webinar, speciaal ontworpen voor CIO's, IT-managers en informatiemanagers voor gemeentes in Nederland en België.

Waarom Azure Virtual Desktop van Microsoft?

Met Azure Virtual Desktop krijg je de mogelijkheid om een moderne desktopomgeving te creëren in de cloud. Dit betekent dat alle data en gegevens worden opgeslagen in de cloud, inclusief de Windows-installatie. Wat AVD echt krachtig maakt, is de veelzijdigheid. Deze virtuele desktop is toegankelijk vanaf verschillende soorten apparaten, waaronder MacOS, iOS, Android en uiteraard Windows. Het grote voordeel van Azure Virtual Desktop is dat alle data veilig in de cloud blijft staan en niet op de apparaten van gebruikers wordt opgeslagen. Dit biedt extra bescherming voor gevoelige data.

Waarom zou je overstappen op Azure Virtual Desktop?

Veiligheid: Jouw gegevens zijn veilig opgeslagen in de cloud, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over dataverlies of beveiligingslekken op lokale apparaten.

Toegankelijkheid: Gebruikers kunnen vanaf vrijwel elk apparaat toegang krijgen tot hun virtuele desktop, wat flexibiliteit en mobiliteit bevordert.

Kostenbesparing: Door te migreren naar de cloud kun je de kosten voor fysieke infrastructuur en onderhoud verminderen.

Schaalbaarheid: AVD kan eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van jouw gemeente, of het nu gaat om een kleinere gemeente of een grotere met meer gebruikers.

Tijdens ons exclusieve webinar voor gemeentes in Nederland en België zullen we dieper ingaan op de voordelen en toepassingen van Azure Virtual Desktop voor de publieke sector.

Praktische informatie:

Datum: dinsdag 7 november 
Tijd: 14:00 - 15:00
Registratielink: ontvang je na registratie

Waarom deelnemen?

Je overweegt jouw Citrix-infrastructuur uit te faseren en bent op zoek naar de beste oplossing of je overweegt om de huidige IT-infrastructuur van jouw gemeente te verbeteren en zoekt naar de beste oplossingen, dan is dit webinar een uitgelezen kans om meer te weten te komen en al jouw vragen te stellen aan onze experts.

Experts

Marcel Eeken

Cloud Architect and Remoting Windows enthusiast bij Wortell
Connect

Jorn Michielsen

Modern Workplace Architect at Wortell
Connect
Inschrijven voor dit webinar is niet meer mogelijk.