Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Azure Landing Zone

Maak kennis met Azure Landing Zone

Wat is een Azure Landing Zone

Het lijkt vaak eenvoudig om even een Azure-omgeving aan te zetten. Maar dit is het niet, zeker niet als je de basisinfrastructuur volgens de juiste standaarden, governance en security wil inrichten. Die basis infrastructuur noemen we een Azure Landing Zone. Om dit snel, veilig en betrouwbaar te doen bieden we met Azure Out of the Box een gestandaardiseerde uitrol van een landingzone in Azure voor een vaste prijs.

Ben je overtuigt van de mogelijkheden en voordelen van Azure en wil je aan de slag? Wil je jouw virtuele datacenter binnen Azure inrichten maar weet je niet precies hoe? Dat begrijpen we.

Download de brochure

Azure Landing Zone

Meer weten over Azure Landing Zone? Bekijk dan onze brochure over de standaard Wortell inrichting met Azure out of the Box.

Snel een bewezen Azure infrastructuur zonder eigen expertise

Het uitzoeken van de beste standaarden en het opbouwen van de omgeving is niet iets wat je in één dag doet. Je hebt experts nodig die hier ervaring mee hebben en moet uitzoeken wat de beste standaarden zijn voor een Azure-omgeving. Hierdoor komen de kosten van het zelf inrichten van een Azure omgeving al snel uit op €20.000. Om dit proces te vereenvoudigen kun je met Azure Out of the Box snel de basisinfrastructuur van jouw Azure-omgeving realiseren. Want waarom zou je het wiel opnieuw uit gaan vinden als wij al een inrichting volgens best practices van Microsoft en Wortell voor je op de plank hebben liggen?

Waarom kiezen voor Azure Out Of The Box

Met Azure Out-of-the-Box heb je geen lang project voordat je Azure omgeving staat. Middels een vaste aanpak en vaste prijs richten we de basis van jouw Azure omgeving in. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Azure Landing Zone inrichting

Bij Wortell vinden we dat een goede basisinrichting het begin is van innovaties binnen Azure. Azure bevat namelijk veel meer mogelijkheden. Om hier in de toekomst gebruik van te kunnen maken is een goede basis van essentieel belang. Daarom richten we direct de volgende zaken volgens de richtlijnen van Microsoft in

De meest gestelde vragen over Azure Landing Zone

Meer informatie

Azure Out of the Box

Je bent overtuigt van de mogelijkheden en voordelen van een Azure Landing Zone en wil aan de slag. Maar even een veilige Azure omgeving optuigen is niet zo eenvoudig. Met Azure Out of the Box helpen we je voor een vaste prijs met een goede uitrol.

Wat we doen

Cases

Ga naar Altijd in contact met arts dankzij BeterDichtbij en Azure Out of the Box
Case

Altijd in contact met arts dankzij BeterDichtbij en Azure Out of the Box

Een digitale dienst, die draait om menselijk contact. Dat is BeterDichtbij. Het is een laagdrempelige manier om samen de zorg makkelijker te maken voo...