Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Een datacentrische benadering: Neem controle over jouw data

Events
On demand
MxDR (Managed eXtended Detection and Response)
9-7-2024

In een tijd waarin data een van de meest waardevolle bezittingen van een organisatie is, is het van cruciaal belang om een datacentrische benadering te hanteren. Jouw data is waarschijnlijk verspreid over verschillende systemen, variërend van Microsoft 365 tot SaaS-applicaties, HR-systemen en elektronische patiëntendossiers. Het is niet langer voldoende om slechts één deel van je data-omgeving te beschermen. Misschien heb je dit onderwerp al voorbij horen komen in een van onze voorgaande webinars of in onze podcast Cyberpraat. Het is dus hoog tijd dat we nóg dieper duiken in een datacentrische benadering. Tijdens dit verdiepende webinar praten Jeroen Niesen en Dennis de Hoog je bij over diverse relevante topics. Kortom, leer hoe je de controle houdt over jouw data.

Bekijk het on-demand webinar

Wat bespreken we tijdens dit webinar?

 • Leer hoe je een datacentrische benadering kunt toepassen om jouw data te beschermen, ongeacht waar deze zich bevindt of welke dreigingen er spelen.
  In dit webinar krijg je diepgaand inzicht in het implementeren van een datacentrische beveiligingsstrategie. We bespreken hoe je een holistische benadering kunt toepassen die jouw data beschermt, ongeacht de locatie of de aard van de dreiging.
   
 • Ontdek intrigerende voorbeelden vanuit de praktijk.
  We belichten real-life cases, zoals situaties waarin elektronische patiëntendossiers onbedoeld worden blootgesteld aan datarisico's. Ook werpen we een blik op herkenbare scenario's binnen systemen die veel worden gebruikt door commerciële dienstverleners. Deze praktijkvoorbeelden benadrukken het cruciale belang van datacontrole en bieden concrete inzichten in hoe je dergelijke scenario's kunt voorkomen.
   
 • Begrijp de invloed van AI op Data Control systemen en hoe deze technologie kan worden ingezet om jouw data te beschermen.
  Ontdek hoe AI een game changer kan zijn voor data security. We laten zien hoe AI kan helpen bij het detecteren van bedreigingen, het automatiseren van beveiligingsprocessen en het versterken van je algehele data governance.
   
 • Krijg inzicht in de gevolgen van onvoldoende Data Control voor organisaties en leer hoe je deze risico's kunt minimaliseren.
  Ontdek de impact van een gebrek aan datacontrole op je organisatie, van financiële schade tot reputatieverlies. Leer de belangrijkste risico's kennen en hoe je deze effectief kunt beheren en minimaliseren door middel van een sterke datacentrische aanpak.
   
 • Ontdek praktische oplossingen en best practices.
  Onze experts delen praktische oplossingen en best practices die je direct kunt toepassen in jouw organisatie. Je krijgt te horen hoe Wortell deze principes succesvol heeft toegepast in real-life cases, en welke stappen jij kunt nemen om dezelfde resultaten te bereiken.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is speciaal samengesteld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging en het beheer van bedrijfsdata, waaronder:

Chief Information Security Officers (CISO's)
Verantwoordelijk voor de informatiebeveiligingsstrategie van de organisatie.

IT-managers
Toezichthouders van de IT-infrastructuur en systemen.

Security Officers
Beheerders van de informatiebeveiliging binnen de organisatie.

Data Protection Officers (DPO's)
Beschermers van persoonsgegevens binnen de organisatie.

IT-beleidsmakers en Data Governance Professionals
Opstellers van IT-beleid en data governance-strategieën.

Iedereen die data security holistisch en duurzaam wil benaderen
Professionals in sectoren zoals gezondheidszorg, financiële diensten en commerciële dienstverlening die een geïntegreerde aanpak van data security willen toepassen.

On-demand webinar

Bekijk dit webinar terug waarin we een diepgaande kijk bieden op Data Control. Ontdek waarom een datacentrische benadering essentieel is in de moderne wereld van Data Security en Data Governance.

Sprekers

Dennis de Hoog

Als Business Manager Secure bij Wortell zet Dennis zich in voor organisaties die worstelen met cybersecurity en data protectie vraagstukken.
LinkedIn

Jeroen Niesen

Als Lead MxDR en MVP speelt Jeroen een sleutelrol in het beheren en verbeteren van MxDR en security dienstverlening bij Wortell.
LinkedIn