Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Inspiratiesessie: ga mee op HoloReis met de HoloLens

De HoloLens inspiratiesessies van 30 juni, 29 september en 27 oktober jl. waren een overweldigend succes. Inmiddels is deze sessie van 27 november ook al volgeboekt.
Meer weten over onze vorige HoloReis? Lees hier het verslag van collega Joost.

Inspiratiesessie: ga mee op HoloReis met de HoloLens

Wortell is in het bezit van niet één maar twee HoloLenses. Super cool! Op donderdag 24 november willen we je daarom uitnodigen om net als wij geïnspireerd en enthousiast te raken over de eindeloze mogelijkheden. Oorspronkelijk bedoeld als gaming device, zag Satya Nadella (CEO Microsoft), meteen de andere talrijke mogelijkheden. Ontdek en denk mee hoe we dit soort technieken kunnen gaan toepassen en ervaar het zelf.

Ongeveer twee jaar geleden kondigde Microsoft de HoloLens aan. De bril biedt een Augmented Reality ervaring die werkelijkheid en fictie met elkaar combineert. Het is een nieuwe technologie die zowel op consumenten als in het bedrijfsleven grote impact kan hebben.

Wortell is één van de eerste Nederlandse organisaties die verschillende HoloLens devices tot haar beschikking heeft. Deze gebruiken wij om nieuwe ontwikkelingen mee maken en te testen, voordat ze breed beschikbaar gesteld zullen worden. Wij delen onze ervaringen graag met onze relaties.

Wat gaan we doen tijdens de HoloReis?
- Wat is het en wat kan het?
- Hoe pas je dit soort technieken toe (bv in de bouw, zorg etc)?
- Onderzoeken wat voor scenario’s er mogelijk zijn met de HoloLens
- Werp een blik in de toekomst: ervaar de HoloLens zelf!

Locatie: Wortell, Schipholweg 641, 1175 KP Lijnden
Datum: donderdag 24 november
Tijd: 12.30 – 16.15 uur

Inloop start om 12:30 uur. We beginnen om 13:00 uur en de sessie duurt tot 16:15 uur.

Wil je ook op HoloReis en deze inspiratiesessie bijwonen? Deze sessie is wegens succes volgeboekt. Mocht je interesse hebben in een eventueel volgende sessie meld je dan aan via susan.schoone@wortell.nl