Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Registratie: Microsoft 365 Adoptie Update Webinar voor 18 oktober

Events
18-10-2022

Webinar Microsoft 365 Adoptie tips & tricks

Zoals je wellicht weet staan we bij Wortell elke maand stil bij wat er nieuw is binnen het Microsoft 365 platform in de vorm van een webinar. Maar omdat techniek niet alleen de sleutel is tot succes, staan wij graag stil bij de praktische kant, ook wel de adoptie kant, van de veranderingen binnen het Microsoft platform.

Wij nemen je graag mee in deze veranderingen en geven concrete tips & tricks binnen Microsoft 365 om je werk makkelijker en efficiënter te maken. Óók bespreken we de minder bekende functies tijdens het webinar en inspireren wij jou zodat jij meer uit Microsoft 365 haalt. Kortom: we empower people.

Op deze manier zorgen we voor een hogere digitale vaardigheid door de afstand tussen mens en techniek te verkleinen. 

Je kunt je inschrijven door het formulier in te vullen. Het volgende webinar is gepland op dinsdag 18 oktober om 11:00 tot ongeveer 11:45. 

Toch niet aanwezig?

Heb je jezelf ingeschreven en kun je toch niet aanwezig zijn? Geen probleem. We sturen een terugkijklink.

Onderwerpen

De onderwerpen die behandeld worden in dit tweemaandelijkse Microsoft 365 adoptie webinar zijn iedere keer anders. We kijken voornamelijk naar de ontwikkelingen met de grootste impact op de medewerker en geven je hiervoor concrete tips en tricks om deze vernieuwingen te omarmen.

Sprekers

Dit webinar wordt tweemaandelijks gegeven in een duo presentatie door onze adoptie specialisten: Hans Schillemans, Alroye Wiesell, Kilian Schwennen, Lisandro Antersyn of Olaf Lichtenberg. 

Adoptie volgens Wortell

Digitaal Vitaal.

Adoptie is geen project. Het is een proces waarin de medewerker centraal staat.

Tweemaandelijks Microsoft 365 adoptie webinar inschrijving.

Vul het formulier in en we nodigen je elke maand uit voor dit webinar met daarin de tips en tricks om de vernieuwingen binnen Microsoft 365 te omarmen.