Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Registratie: Microsoft 365 Adoptie Update Webinar voor 18 oktober

Webinar Microsoft 365 Adoptie tips & tricks

Zoals je wellicht weet staan we bij Wortell elke maand stil bij wat er nieuw is binnen het Microsoft 365 platform in de vorm van een webinar. Maar omdat techniek niet alleen de sleutel is tot succes, staan wij graag stil bij de praktische kant, ook wel de adoptie kant, van de veranderingen binnen het Microsoft platform.

Wij nemen je graag mee in deze veranderingen en geven concrete tips & tricks binnen Microsoft 365 om je werk makkelijker en efficiënter te maken. Óók bespreken we de minder bekende functies tijdens het webinar en inspireren wij jou zodat jij meer uit Microsoft 365 haalt. Kortom: we empower people.

Op deze manier zorgen we voor een hogere digitale vaardigheid door de afstand tussen mens en techniek te verkleinen. 

Je kunt je inschrijven door het formulier in te vullen. Het volgende webinar is gepland op dinsdag 18 oktober om 11:00 tot ongeveer 11:45. 

Toch niet aanwezig?

Heb je jezelf ingeschreven en kun je toch niet aanwezig zijn? Geen probleem. We sturen een terugkijklink.

Onderwerpen

De onderwerpen die behandeld worden in dit tweemaandelijkse Microsoft 365 adoptie webinar zijn iedere keer anders. We kijken voornamelijk naar de ontwikkelingen met de grootste impact op de medewerker en geven je hiervoor concrete tips en tricks om deze vernieuwingen te omarmen.

Sprekers

Dit webinar wordt tweemaandelijks gegeven in een duo presentatie door onze adoptie specialisten: Hans Schillemans, Alroye Wiesell, Kilian Schwennen, Lisandro Antersyn of Olaf Lichtenberg. 

Adoptie volgens Wortell

Digitaal Vitaal.

Adoptie is geen project. Het is een proces waarin de medewerker centraal staat.

Tweemaandelijks Microsoft 365 adoptie webinar inschrijving.

Vul het formulier in en we nodigen je elke maand uit voor dit webinar met daarin de tips en tricks om de vernieuwingen binnen Microsoft 365 te omarmen.

Meer over Adoptie

Blogpost / 21-11-2017

Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {bo...
Blogpost / 30-9-2016

Adoptie op Techready 7 oktober

In de aankomende TechReady heeft team adoptie twee sessies over het succesvol implementeren van digitale transformatie. In dit blog vast een aanloop.
Blogpost / 15-8-2016

Adoptie: wat is nou het allerbelangrijkste?

In gesprekken met organisaties over het onderwerp adoptie kwam regelmatig de vraag, ‘als we Office 365 gaan introduceren, wat is dan het allerbelangri...
Blogpost / 19-7-2016

Communicatie bij adoptie: 5 tips

Communicatie is een belangrijk middel in een adoptieproces. Lees deze 5 communicatie tips voor een effectieve adoptie van technologie.
Blogpost / 4-7-2016

Wat is gebruikersadoptie?

Gebruikersadoptie is een vakterm die refereert aan alle activiteiten die men uitvoert om eindgebruikers nieuwe technologie te laten omarmen, te adopte...
Blogpost / 28-6-2016

Adoptie: Neem de verantwoordelijke rol

De verantwoordelijke rol is proactief en neemt verantwoordelijkheid. Hij probeert niet, maar wil het doen en gaat ervoor. Lees er alles over in dit bl...
Blogpost / 12-5-2016

Gebruikersadoptie - who cares?

Ken je dat? Je hebt je als IT-afdeling enorm lopen uitsloven. Wekenlange trajecten van pakket- en leverancierselectie heb je met hart en ziel doorstaa...
Blogpost / 27-11-2015

Adoptie, als er één schaap over de dam is...

Adoptie, inmiddels voor mij een woord dat ik zo goed als dagelijks gebruik.