Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Microsoft Teams Rooms

Succesvolle videovergaderingen thuis én op kantoor

  • Geen omkijken meer naar hybride vergaderfaciliteiten
  • Geen grote financiële investeringen nodig in hardware
  • 24/7 support wanneer je hulp nodig hebt
  • Beweegt flexibel mee met veranderende vergaderbehoefte binnen jouw organisatie
  • Geen gefrustreerde medewerkers meer

Praat met onze experts of:

Bekijk hoe je makkelijk en succesvol vergadert met Microsoft Teams

Wat is Microsoft Teams Rooms van Wortell? 

Een succesvolle vergadering is grotendeels afhankelijk van goed werkende apparatuur. Maar wie is hier binnen de organisatie technisch verantwoordelijk voor? Wie schaft de apparatuur aan die voor de vergaderingen wordt gebruikt? Wie controleert dagelijks of het ook daadwerkelijk werkt? En wie helpt eindgebruikers op weg zodat zij de apparatuur ook daadwerkelijk kunnen gebruiken? Allemaal ingrediënten die nodig zijn voor succesvolle videovergaderingen en die we binnen onze dienstverlening voor je uit handen nemen.

We richten ons op het vlekkeloze verloop van videovergaderingen en snelle oplossing van eventuele problemen. We richten de vergaderruimte op kantoor met hoogwaardige apparatuur in. Precies naar de specifieke behoefte van een bedrijf en medewerkers én op basis van de mogelijkheden op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden, voordelen en kosten van MTR?

Lees hier wat Microsoft Teams Rooms voor jou kan betekenen. 

Wat onze klanten zeggen over Microsoft Teams Rooms van Wortell

Twee ruimtes in Managed Meeting Rooms

“Mijn collega’s waren al gewend aan Teams, dus om met het nieuwe systeem aan de slag te gaan, hadden ze alleen een korte uitleg nodig. Onze twee ruimtes met Managed Meeting Rooms behoren nu tot de meest gereserveerde.”

Peter van Kruijssen
ICT service manager bij Van Neynsel

Het levert een stuk efficiency op

“Naast het gemak levert dit voor TOS onderaan de streep een heel stuk efficiency op. We hoeven minder vaak te reizen, mede omdat we een deel van het reguliere werkoverleg met onze vestigingen tegenwoordig via videoconferencing doen. Met videoconferencing kunnen wij veel sneller schakelen.”

Ivan Wagenaar
Division Manager Offshore bij TOS Energy & Maritime Manpower

Wortell regelt alles wat ze beloven

"De mensen van Wortell zijn heel betrokken. Ik heb het gevoel dat zij het nog belangrijker vinden dan wij dat een meeting goed verloopt en niets mis gaat. Als je mailt krijg je snel een reactie en ze zijn erg flexibel. Wij hebben regelmatig overleg met Lamb Weston US en ook in de avond krijgen we gewoon support. Wortell regelt alles wat ze beloven.”

Jolanda van de Linde
Catalogue & Configuration Manager bij Lamb Weston Meijer

Waarom organisaties kiezen voor Microsoft Teams Rooms van Wortell

  • Van installatie tot gebruik binnen enkele weken. Met Wortell's bewezen implementatie-aanpak kan je snel van start gaan met hybride vergaderen.

  • 24/7 monitoring vanuit Nederland, wat betekent dat onze experts proactief je vergaderruimtes monitoren, wat je medewerkers tijd, frustratie en gemoedsrust bespaart.
  • Door continue te meten kunnen we je werkprocessen voortdurend optimaliseren. Verbeterde organisatorische efficiëntie geeft jouw organisatie en medewerkers een productiviteitsboost. 

  • Alle nodige apparaten worden geleverd, opgezet en automatisch bijgewerkt met de nieuwste Microsoft-technologie. Op die manier zijn vergaderingen makkelijker in te plannen en bij te wonen. 

Ontdek hoe je met Microsoft Teams Rooms hybride vergaderingen vlekkeloos laat verlopen​

Tijd om effectiever hybride te vergaderen. In deze factsheet lees je hoe Wortell organisaties helpt om zo effectief mogelijk hybride te vergaderen zodat je tijd en frustratie bespaart.