Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Smart care.

Revolutionaire gezondheidszorg met Wortell Smart: waar expertise innovatie ontmoet!

Heb jij als zorginstelling dagelijks te maken met complexe vraagstukken op het gebied van infrastructuur, datawarehousing, datascience en datavisualisatie? Ontmoet de specialisten van Smart Care. Of het nu gaat om het verbeteren van gegevensintegratie, het stroomlijnen van werkprocessen of het optimaliseren van rapportage- en analysemogelijkheden. Onze diepgaande kennis van bronsystemen stelt ons in staat om naadloze en efficiënte oplossingen te ontwikkelen die zorginstellingen in staat stellen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Kom in contact.

Herkenbaar?

Ben je weleens gefrustreerd door versnipperde systemen die niet goed met elkaar communiceren, waardoor waardevolle tijd verloren gaat? Of heb je zorgen over de beveiliging en privacy binnen jouw systemen, waardoor je twijfelt of je voldoet aan de strenge regelgeving binnen de zorg? Veel zorginstellingen worstelen met de complexiteit van het consolideren van gegevens uit verschillende bronnen en het gebrek aan datavaardigheden. Het uitwisselen van gegevens tussen zorginstellingen en systemen is een ingewikkelde puzzel waarbij efficiënte samenwerking soms ver te zoeken is.

Bundel je krachten met Smart bij het vormgeven van de toekomst van informatiebeheer in de gezondheidszorg!

Benut het volledige potentieel van jouw zorginstelling met onze op maat gemaakte diensten. Bij Wortell Smart beschikken onze ervaren consultants niet alleen over de technische knowhow op het gebied van infrastructuur, datawarehousing, datascience en datavisualisatie, maar ook over onschatbare sector-specifieke kennis binnen de zorg. Door altijd voorop te lopen en uitgebreide ervaring te hebben met de veelvoorkomende bronsystemen binnen de sector, stellen we zorginstellingen in staat om hun informatie-uitdagingen direct aan te pakken.

Welke diensten kan je verwachten binnen de zorg

  • Dashboarding en reporting 

  • Consultancy 

  • Beheer 

  • Datascience (as a service) 

Smart. Kick-start oplossing

Met de kick-start van Wortell combineren we onze expertise in het verzamelen, analyseren en delen van informatie met kennis over de meest gebruikte softwarepakketten in de zorgsector. Hierdoor kan je als zorginstelling direct aan de slag met een modern dataplatform! De 'Smart. Kick-start oplossing' vormt een stevige basis voor verdere ontwikkeling van de informatievoorziening. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een standaard datalake, waar je datascience projecten op uit kunt voeren. Of van een management informatie platform waarmee je op basis van de belangrijkste indicatoren kunt sturen en de informatie écht meerwaarde gaat bieden in de dagelijkse werkzaamheden.

Meer informatie over Smart. Kick-start

Cases

Met behulp van Power BI hebben we de gegevens gevisualiseerd in dynamische rapporten en dashboards, waardoor Cardea een holistisch beeld krijgt van hun bedrijfsprestaties. Door de informatie op een intuïtieve en toegankelijke manier te presenteren, kan het managementteam snel en eenvoudig de belangrijkste prestatie-indicatoren bijhouden, trends identificeren en mogelijke problemen opsporen. Deze inzichten stelt Cardea in staat om hun processen te optimaliseren en hun prestaties te verbeteren. Kortom, de implementatie van een moderne BI-omgeving helpt Cardea om nieuwe inzichten te verkrijgen en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Stichting Cardea: Implementatie van een datawarehouse en Business Intelligence (BI) bij Cardea
Wortell Smart en Stichting Reinier van Arkel hebben een nauwe samenwerking om een geavanceerd datawarehouse te realiseren. Binnen dit project speelt Wortell Smart een cruciale rol bij het implementeren van TimeXtender voor de ontsluiting en verwerking van de data. Deze waardevolle gegevens worden vervolgens via PowerBI beschikbaar gesteld aan de eindgebruikers. Hierbij ondersteunt Wortell Smart bij het definiëren van de visie en maakt gebruik van dashboarding om gebruikers moeiteloos naar de juiste informatie te leiden.
Reinier van Arkel: Een geavanceerd datawarehouse
Wortell Smart speelt een essentiële rol bij het realiseren van deze nieuwe inzichten. Met behulp van geavanceerde analytische technieken en expertise op het gebied van data-analyse, werken we nauw samen met Axioncontinu om waardevolle informatie uit het dataplatform te halen. Door diepgaande analyses en interpretatie van de gegevens kunnen we inzichten verschaffen die Axioncontinu ondersteunen bij het optimaliseren van DBC-processen en het aanpakken van inzet- en productiviteitsvraagstukken.
AxionContinu: Een krachtig dataplatform gebaseerd op SQL Server
We werken samen om innovatieve oplossingen te identificeren en te implementeren die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van Ipse de Bruggen. Samen streven we ernaar om een nieuwe standaard te zetten op het gebied van informatie-innovatie in de zorg, waardoor Ipse de Bruggen haar koplopersrol kan vervullen en blijvend kan excelleren in het leveren van hoogwaardige zorg.
Ipse de Bruggen: informatie-innovatie in de zorg
Smart Care.

Kom in contact

Meer informatie over onze diensten? Neem contact op met Wortell voor een vrijblijvend gesprek.