Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Unlimited Learning.

Wortell Smart Unlimited Learning is een nieuwe dienst waarin we onbeperkt leren voor een vaste prijs per maand aanbieden. Maar dat niet alleen: we denken mee over manieren om jouw teams te ondersteunen. We helpen je in het realiseren van je kennisdoelen. En inspireren over nieuwe ontwikkelingen.

 

Individueel.

Als individuele deelnemer kun je onbeperkt deelnemen aan onze trainingen op het data-vlak. Voor een vaste prijs per maand. Je haakt aan op het moment dat voor jou past. Zonder goedkeuringsflows of rompslomp.

  • Vaste prijs per maand
  • Onbeperkt deelnemen aan trainingen
  • Advies over trainingen

 

Team.

Voor een vaste prijs per medewerker helpen we jouw team met alles wat nodig is rondom kennisontwikkeling op het data-vlak. Bovenop het individuele aanbod bieden we ook:

  • Leerplannen en voortgang van medewerkers
  • Advies en terugkoppeling richting leidinggevenden en teamleads
  • Inspiratie over nieuwe ontwikkelingen

 

Welke trainingen vallen onder Unlimited Learning?

Wanneer je deelneemt aan Unlimited Learning, kun je zonder extra kosten inschrijven op al onze ingeplande trainingen. Zit de training vol, of past de training niet op het moment dat jij graag wilt? Vraag ons even naar de mogelijkheden. We plannen elke training vier à vijf keer per jaar in, dus er is meer dan genoeg ruimte! We plannen onze trainingen ongeveer een halfjaar vooruit, en de volledige planning staat altijd actueel op Smart Learning trainingen.

 

Early adopters gezocht!

Wij geloven dat we met Unlimited Learning vanuit een goede relatie meer kennis kunnen delen. Daarom starten we deze dienst met een selecte groep deelnemers. Zin om mee te denken?

Momenteel is er plek voor maximaal 50 early adopters die samen met ons gaan kijken hoe dit programma voor hen optimaal gaat werken.

Wat betekent het voor jou als early adopter?

  • Eén jaar lang Unlimited Learning
  • Introductieprijs van € 250 per gebruiker per maand
  • Input m.b.t. doorontwikkeling van Unlimited Learning
Meer weten?

Koos van Strien.

Neem contact op met Koos! Hij vertelt je graag meer over Unlimited Learning 
Afspraak inplannen

Liever een Teams-call?

Via onderstaande link kun je onze agenda’s inzien en direct een afspraak inplannen.