Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell & AvePoint

Samen sterk in datamigratie en governance

Bij Wortell bundelen we onze krachten met AvePoint om organisaties een vlotte overgang te bieden in datamigratie, back-up en governance voor platforms zoals SharePoint, Teams, Exchange en OneDrive. Deze samenwerking stelt organisaties in staat om efficiënter en veiliger te werken binnen de Microsoft-cloud.

Onze samenwerking

Onze nauwe samenwerking met AvePoint is geworteld in een gedeelde visie op de moderne werkplek. Al geruime tijd plukken onze klanten hier de vruchten van. Microsoft's cloudoplossingen, zoals Office 365 en SharePoint, zijn alomtegenwoordig. Ze bieden uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking en productiviteit in combinatie met de voordelen van de cloud. AvePoint vult de bestaande mogelijkheden van Microsoft 365 aan met essentiële tools voor beheer, beveiliging en naleving. Deze oplossingen omvatten: 

  • AvePoint Fly: Vereenvoudigde migraties naar Microsoft 365 vanaf verschillende platforms, inclusief on-premises servers en clouddiensten zoals Dropbox.
  • Cloud Back-up voor Microsoft 365 en Dynamics 365: Betrouwbare back-upstrategieën om dataverlies te voorkomen, inclusief een partnerportaal voor gemakkelijk beheer.
  • Beleid & inzichten voor Microsoft 365: Gedetailleerd inzicht en controle over toegangs- en databeleid in Microsoft 365, ter voorkoming van datalekken. Bij Wortell leveren we deze dienst in de vorm van 'Teams Governance'. Wil je precies weten wat Teams Governance voor jouw organisatie kan betekenen? Dat lees je hier

AvePoint gaat verder dan traditionele back-up- en migratieoplossingen door access monitoring en provisioning management toe te voegen binnen één enkel platform. Dit maakt het gemakkelijk om alle tenants van jouw klanten overzichtelijk te beheren.

Wortell wint AvePoint Partner van het Jaar Award 2023

Wortell en AvePoint onderhouden al ruim 10 jaar een nauwe samenwerkingsrelatie. AvePoint's software vormt een essentieel onderdeel van Wortell's dienstenportfolio, waaronder de migratiesoftware Fly.
AvePoint Fly

Een soepele samenvoeging van 2 organisaties met AvePoint technologie

Twee mbo-scholen, twee tenants en één fusie: een soepele samenvoeging van data en werkplekken bij het Koning Willem I College.

Danny Burlage, algemeen directeur van Wortell
“AvePoint helpt Wortell al sinds 2014 om mensen in hun kracht te zetten met behulp van technologie. Daarbij ondersteunen ze ons met mark leidende en betrouwbare technologie en trainingen. Na recente uitbreidingen in Belgie en Nederland, vormen wij de grootste Managed Service Provider met een 100% focus op het Microsoft platform in de Benelux – het nieuwe partner programma van AvePoint dat hun commitment aan partners bevestigd sluit naadloos aan bij onze internationale groeiplannen.”

Oplossingen voor elk type organisatie

Met een uitgebreid scala aan oplossingen bedienen we zowel het MKB als grote ondernemingen met AvePoint oplossingen. Of je nu een klein bedrijf bent of een grote organisatie, AvePoint biedt de juiste tools om jouw Microsoft 365-omgeving te beschermen en te beheren.

Meer informatie en persoonlijk advies

Ontdek hoe je jouw Microsoft 365-omgeving kunt optimaliseren en beveiligen met de krachtige oplossingen van AvePoint. Samen tillen we jouw organisatie naar een hoger niveau van efficiëntie en governance. Wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.