Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Jouw innovatieve Microsoft Managed Services Partner

Welkom bij Wortell, waar we de grenzen van IT-beheer verleggen met onze unieke aanpak en nauwe samenwerking met Microsoft. Als toonaangevende Managed Services Provider (MSP) gaan we verder dan alleen het leveren van IT-diensten - we bieden een partnerschap dat gebouwd is op expertise, betrouwbaarheid en innovatie. Benieuwd naar wat ons onderscheidt? Lees verder en ontdek waarom Wortell de ideale partner is voor jouw IT-uitdagingen.

Wortell X Microsoft: Een match made in IT-hemel

Onze nauwe samenwerking met Microsoft is de hoeksteen van onze dienstverlening. Als Microsoft Solution Partner zijn we gespecialiseerd in het leveren van oplossingen die gebaseerd zijn op Microsoft-technologieën. Maar het gaat verder dan dat. Wortell heeft een unieke positie als preferred partner van Microsoft, wat betekent dat we toegang hebben tot de nieuwste technologieën, exclusieve trainingen en directe ondersteuning van Microsoft-experts. Dit stelt ons in staat om onze klanten altijd de meest innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij hun behoeften en doelstellingen.

Nr 1 Microsoft partner in Nederland

Wortell & Microsoft

Ontdek de kracht tussen Microsoft en Wortell

De Wortell-beleving: service die je blijft verbazen

Bij Wortell streven we naar niets minder dan excellentie in alles wat we doen en brengen we een unieke dynamiek naar onze MSP-diensten. Met meer dan 25 jaar ervaring en een team van meer dan 500 IT-professionals, hebben we een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Onze ISO-certificeringen, waaronder ISO 9001 en ISO 27001, getuigen van onze toewijding aan de hoogste normen van dienstverlening en beveiliging. Maar het zijn niet alleen de certificeringen die ons onderscheiden - het is onze passie om onze klanten te blijven verbazen en te voorzien van oplossingen die hun verwachtingen overtreffen. We luisteren naar onze klanten en passen onze dienstverlening aan op basis van hun behoeften. Feedback is de motor van onze verbeteringen. Door voortdurend te evolueren, streven we ernaar om niet alleen efficiënter, maar ook effectiever te worden. Bij Wortell gaat het niet alleen om het nakomen van service levels, maar om het overtreffen van verwachtingen en het creëren van een ervaring die we de 'Wortell-beleving' noemen.

Vertrouwen, samenwerking en gedeelde doelen

Bij Wortell geloven we in langetermijnrelaties gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en gedeelde doelen. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren van IT-oplossingen - we streven ernaar om een verlengstuk te zijn van jouw organisatie, een partner die begrijpt wat jouw uitdagingen zijn en samen met jou werkt aan oplossingen die echte waarde toevoegen. Of het nu gaat om het optimaliseren van je IT-omgeving, het implementeren van nieuwe technologieën of het verbeteren van je bedrijfsprocessen, wij staan klaar om je te ondersteunen op elke stap van de weg.

Onze diensten: meer dan alleen IT

Wanneer je kiest voor Wortell, kies je niet alleen voor een MSP, maar voor een strategische partner die zich inzet voor jouw succes. Onze diensten omvatten niet alleen het beheer en de ondersteuning van je IT-omgeving, maar ook advies, training en innovatie. We helpen je niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om kansen te benutten en je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Managed Services

Over de samenwerking met PON Automotive

Wortell versterkt digitale infrastructuur van Pon Automotive met Managed Services en 24/7 Cybersecurity.

Managed Services

Over de samenwerking met HLB Witlox Van den Boomen

HLB Witlox Van den Boomen en Wortell slaan handen ineen voor IT-dienstverlening.

Waarom kiezen voor Wortell als jouw Microsoft Managed Services Provider?

  • Expertise: Met meer dan 500 IT-professionals biedt Wortell diepgaande kennis en expertise zonder dat klanten zelf dure IT-experts hoeven in te huren.

  • Focus op Microsoft-oplossingen: Als specialist in Microsoft-producten en -diensten zijn we de ideale partner voor wie specifiek zoekt naar of wil migreren naar oplossingen gebaseerd op Microsoft-technologieën.

  • Betrouwbaarheid: Met meer dan 25 jaar ervaring en belangrijke certificeringen zoals ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 II, garandeert Wortell betrouwbaarheid en kwaliteit.

  • Proactief beheer en actieve ondersteuning: Met ons proactieve beheer identificeren en mitigeren we IT-problemen in een vroeg stadium, waardoor we downtime minimaliseren en bijdragen aan de totale bedrijfscontinuïteit.

  • Schaalbaarheid: Onze oplossingen groeien mee met de veranderende behoeften van onze klanten, waardoor ze altijd optimaal ondersteund worden.

  • Kostenbeheersing: Met efficiënte oplossingen kunnen klanten profiteren van specialistische kennis terwijl ze hun IT-kosten onder controle houden.

  • Ontzorging en focus op kernactiviteiten: Door IT-beheertaken uit te besteden aan Wortell, kunnen klanten zich concentreren op hun kernactiviteiten en strategische doelen.

  • Veiligheid en beveiliging: Wij houden de IT-omgevingen van onze klanten veilig met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, 24/7 ondersteuning en naleving van regelgeving.

  • Risicobeheersing: Klanten verminderen risico's door complex IT-beheer uit te besteden aan Wortell, die voldoet aan alle relevante regelgeving.

  • Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Onze dienstverlening evolueert mee met de markt en klantbehoeften, waardoor we altijd de juiste oplossing kunnen bieden.

Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking

Benieuwd naar wat Wortell voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. We bespreken graag jouw specifieke behoeften en doelstellingen, en hoe we samen kunnen werken aan een succesvolle toekomst. Bij Wortell geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie. Laten we samen bouwen aan iets moois!