Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Migreren naar Azure voor zorginstellingen

Staan de data van jouw organisatie nog lokaal en wil je jouw IT-landschap moderniseren door te migreren naar de cloud? Of maak je al gebruik van de cloud voor je IT-infrastructuur, maar ben je niet tevreden met je huidige leverancier en wil je overstappen naar Microsoft Azure? Dan ben je bij Wortell aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor Azure?

Zorginstellingen hebben verschillende redenen om te kiezen voor Azure. De zorg ondergaat een grote verandering. De uitbraak van de corona-pandemie laat zien dat zorginstellingen de ruggegraat van de maatschappij zijn. Als deze ruggegraat overbelast wordt, dan zakt het land in. Om de grote druk op de zorg aan te kunnen, is een flexibel IT-landschap een vereiste.

Schaalbare en kostentransparante infrastructuur

Azure biedt je de mogelijkheid om je infrastructuur snel op te schalen als de situatie daarom vraagt. Met de schaalbare en kostentransparante infrastructuur hoef je nooit bang te zijn dat je servers het aantal requests niet aankunnen. Omdat je alleen betaalt voor je gebruik, hoef je je ook geen zorgen te maken over de kosten.

Sneller innovaties doorvoeren

Om de continue veranderingen binnen de zorg aan te kunnen, is het noodzakelijk om snel te innoveren. Azure biedt zorginstellingen de mogelijkheid om vele malen sneller te innoveren dan voorheen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig gebruik maken van de AI-toepassingen die Azure standaard aanbiedt, haal je razendsnel inzichten uit je data om betere beslissingen te nemen of ontwikkel je sneller nieuwe software met low-code.

Veilige omgeving

Verder staat anno 2020 security hoog op de agenda bij zorginstellingen. Buitenlandse spionnen proberen gegevens over het nederlandse zorgsysteem buit te maken. Daarom kiezen zorgorganisaties overal ter wereld voor Azure als cloud-platform. Bij Microsoft werken namelijk meer dan 3500 security experts die er dagelijks voor zorgen dat Azure op en top beveiligd is.  

Waarom kiezen voor Wortell?

Wortell staat voor innovatie en voorop lopen. Om een antwoord te hebben op de zorguitdagingen van morgen, moet je vandaag stappen zetten. Met onze jarenlange ervaring bij zorginstellingen, weet Wortell in welke richting je die stappen moet zetten! Om te voorkomen dat hier een verhaal staat in de trant 'Wij van Wc-Eend',  delen we graag de mening van onafhankelijk Azure consultant Mike Krom. Volgens Mike is Wortell de meest innovatieve Azure partner van Nederland.

Om zorginstellingen optimaal te helpen bij een succesvolle migratie naar Azure, hebben we een breed pallet aan producten en diensten. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Download een van onze brochures of meld je aan voor een van de aankomende events!

De eerste stap naar Azure

Azure Readiness Scan

Met de Azure Readiness Scan onderzoeken we óf en tegen welke kosten jij naar Azure kunt bewegen.

Handige Informatie

brochure

Azure Readiness Scan

Wil je je infrastructuur migreren naar Azure maar weet je niet waar je moet beginnen? Start dan met een Azure Readiness Scan! In 4 stappen brengen we de roadmap voor jouw specifieke situatie in kaart. Benieuwd hoe we dat doen? Download dan de brochure van onze Azure Readiness Scan.
brochure

Azure Out of the Box

Bekijk de bewezen Azure inrichting (Azure Landing Zone) die wij met Azure Out of the Box neerzetten in de factsheet.
Case

Hoe Humanitas-DMH succesvol naar Azure migreerde

Benieuwd hoe Humanitas-DMH de levenskwaliteit voor clienten verbeterde met Microsoft Azure? Lees dan deze case!
Webinar

Van IT afdeling naar moderne IT organisatie

Waar de IT afdeling voorheen bezig was met het beheren en onderhouden van servers en hardware verschuift de focus van IT nu meer richting het faciliteren van businessvraagstukken. Uiteindelijk transformeer je naar een regie organisatie. Welke applicaties en tools zijn daarbij nodig? Hoe kan de afdeling de business beter faciliteren? En welke rol speelt het Cloud Competence Center? Leer het in dit webinar!

Dit webinar vond plaats op dinsdag 26 januari. Kijk het hier terug.