Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Smart Data Platform voor Industriële Innovatie

Loopt jouw ​​bedrijf voorop op het gebied van innovatie? De industrie kenmerkt zich in 2020 door snelle veranderingen en permanente optimalisaties. Als je het komende decennium relevant wilt blijven binnen de industriebranche, moet je met deze veranderingen meegaan. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je snel wordt ingehaald door onverwachte spelers en nieuwkomers.

Data als fundament voor innovatie

Data zijn het fundament van je innovaties. Data geven je namelijk de inzichten die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen. Je hebt waarschijnlijk al een ongelooflijk concurrentievoordeel met de gegevens die binnen je bedrijf beschikbaar zijn. Toch zien we dat veel industriële organisaties, van productiebedrijven tot procesindustrie, geen zinvolle inzichten uit hun data kunnen halen. Dat is niet zo gek, want met al die verschillende databronnen is het voor veel IT-afdelingen een grote technische uitdaging om de data voor te bereiden om direct de juiste rapportages op te zetten. Toch is dat jammer, want industriële bedrijven lopen grote kansen mis. Om zinvolle rapporten te maken, moeten goedbetaalde werknemers Excel-bestanden handmatig bijwerken. Deze handmatige processen zijn erg foutgevoelig, waardoor de rapportages niet betrouwbaar genoeg zijn. Als beslissingen worden genomen op basis van onjuiste gegevens, kan dit enorme negatieve gevolgen hebben.

Smart Data Platform met Azure

Gelukkig bieden we met IQ de oplossing voor dit probleem. Met IQ zetten we voor een vaste prijs een Smart Data Platform op in Microsoft Azure, gebaseerd op de best practices van Microsoft en Wortell. Benieuwd wat IQ voor jouw bedrijf kan betekenen? Op deze pagina vind je alle antwoorden!

Waarom kiezen voor Wortell?

Wortell staat voor innovatie. Om morgen nog relevant te blijven in jouw industrie, moet je vandaag stappen zetten. Wortell weet in welke richting je die stappen moet nemen! Om te voorkomen dat hier een verhaal staat in de trant 'Wij van Wc-Eend',  delen we graag de mening van onafhankelijk Azure consultant Mike Krom. Volgens Mike is Wortell de meest innovatieve Azure partner van Nederland.

Download onepager

Smart Data Platform.

Smart is het Data Platform van Wortell. Wil je meer weten? Download de onepager en lees verder. 

Meer informatie en downloads

Download onepager

Benieuwd wat IQ voor jouw organisatie kan betekenen? Download de brochure!

In deze overzichtelijke one-pager beantwoorden we je belangrijkste vragen. Wat is ons IQ platform precies? Welke voordelen biedt IQ? Hoe ziet onze vaste aanpak eruit? Benieuwd hoe we je kunnen helpen jouw bedrijf volledig datagedreven te maken? Download deze onepager.
Download onepager

Tijdelijke actie: IQ Pilot

Wil je snel aan de slag met IQ? Dan hebben we nu een unieke actie waarin je IQ als pilot kunt starten. Benieuwd naar deze pilot? Download dan deze overzichtelijke onepager.
Case

Hoe Hendrix Genetics de voordelen van Azure ervaart

Data is in toenemende mate beschikbaar en van belang voor de dierfokkerij. Vandaar dat Hendrix Genetics Microsoft Azure heeft ingezet. “Met de building blocks kunnen we voor allerlei data sources een slimme architectuur neerzetten"
Workshop

Smart Data Platform Use Case Workshop

In een datagedreven organisatie gaan business en technologie hand in hand. Daarom brengen we in deze gepersonaliseerde workshop jouw unieke business needs in kaart. Op basis van jouw specifieke wensen analyseren we je technische situatie. Dat geheel brengen we samen in een advies waarin we de roadmap voor jouw datareis presenteren.

Aankomende events

Event

Analytics in a day

Wil jij leren hoe je binnen Microsoft Azure verschillende databronnen wél succesvol centraliseert en hoe je het niveau van data analytics binnen jouw organisatie naar het hoogste niveau kunt tillen? Meld je dan aan voor deze praktische en interactieve workshop!

De datum van het event wordt binnenkort bepaald. Schrijf je alvast in en dan nodigen we jou uit zodra de datum bevestigd is. 

Webinar

De 5 grootste valkuilen voor directieteams in de transformatie naar een datagedreven organisatie

Wil jij jouw organisatie transformeren naar een volledig datagedreven bedrijf of instelling, maar weet je niet waar je moet starten? Meld je dan aan voor dit webinar  terug waarin we je behoeden voor de grootste valkuilen van de transitie naar een datagedreven organisatie.