Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Cloud.

Wortell Cloud logo
Op naar een modern cloudlandschap.

Je hebt gekozen voor de Microsoft Azure Cloud. Je gelóóft in de visie van Microsoft. En jouw organisatie is helemaal klaar voor een transitie naar de cloud. Maar hoe transformeer je je traditionele applicatielandschap nu écht naar een modern cloudlandschap? En hoe zorg je voor een optimale 24/7 beveiliging? Simpel: sla de handen ineen met Wortell, dé fullservice-dienstverlener op het gebied van de Microsoft Azure Cloud.

Fullservice-dienstverlener: drie teams, één cloud

Een fullservice-dienstverlener ben je niet zomaar. Bij Wortell staan drie hooggespecialiseerde teams klaar om je te helpen op cloudgebied:

 • Het infra-team
  Met onze infra-expertise helpen we je de transitie te maken van een bestaand datacenter naar de cloud. Tijd voor een goed georganiseerde migratie!

 • Het developmentteam
  Vaak is het nodig om nieuwe applicaties te ontwikkelen voor de cloud. Ons developmentteam draait er zijn hand niet voor om: het zet de laatste Microsoft-technologieën binnen de Azure Cloud hier graag voor in.
   
 • Het serviceteam
  Voorkomen is beter dan genezen. Daarom beheert ons serviceteam je datacenter  en applicaties proactief.

Al onze teams hebben de juiste expertise in huis met betrekking tot toekomstgerichte technologieën, zoals Kubernetes en Azure Lighthouse.

Op volle kracht vooruit met de beste technologie

Jou in je kracht zetten met inzet van technologie: dát is wat wij doen. We zorgen ervoor dat jij de best mogelijke infrastructuur en modernste applicaties tot je beschikking hebt. Waarom? Wanneer de IT-afdeling, de business én jouw eindklant worden ontzorgd, kunnen je medewerkers het meest uit zichzelf halen. 

Hoe gaan we te werk?

Ons Mission Critical Azure-programma is een geheel van 7 diensten, die je ook elk apart kunt inzetten. Maar volg je het volledige programma, dan migreer je je datacenters op een ijzersterke manier naar de cloud. We zetten de diensten voor je op een rij:

 1. Azure Readiness Scan: we inventariseren je huidige omgeving en beschrijven de acties die nodig zijn om de transitie naar de cloud in te zetten.
 2. Strategiebepaling en opzetten van een Cloud Competence Center: tijdens strategiesessies denkt de IT-afdeling mee over haar veranderende rol en wordt zij getraind om met de business te communiceren en nieuwe functies te faciliteren.
 3. Azure Out of the Box: we richten de Azure-omgeving in op basis van best practices en nemen deze vervolgens in beheer, zodat zij altijd veilig en up-to-date is.
 4. DevOps Out of the Box: we richten de DevOps en bijbehorende projecten, boards en pipelines in volgens vaste standaarden, zodat je sneller, makkelijker en veiliger nieuwe oplossingen kan ontwikkelen.
 5. Security Operations Center: we richten een Managed Detection and Response (MDR) in om bepaalde verdachte acties te herkennen en te classificeren én om hier proactief acties op uit te voeren.
 6. Cloud Cost Center: we maken inzichtelijk welke afdeling, welk land of welke rollen verantwoordelijk zijn voor welke kosten.
 7. Applicaties realiseren: we bouwen huidige applicaties om van IaaS- naar PaaS-oplossingen, zodat ze beter in je nieuwe cloudomgeving passen.

Onderwerpen

Producten