Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Meet.

Wortell Meet logo
Zorgeloos vergaderen en bellen.

Visie
In een organisatie is het altijd al een noodzaak geweest om uw medewerkers een slim en efficiënt communicatieplatform aan te bieden dat goed presteert, beveiligd en overal beschikbaar is. Microsoft Teams is dé moderne applicatie die zowel collaboration (samenwerking) als  communicatiestromen verenigt binnen dezelfde werkcontext.

Unified Communications: Langs de ene kant, communiceren we synchroon d.w.z. in real-time (tegelijkertijd, werkelijke tijd). Voorbeelden hiervan zijn: met elkaar spreken aan de telefoon, via chat, in een video call of zelfs via een parlofoon om de deur open te krijgen.

Collaboration: Langs de andere kant, communiceren we ook op een asynchrone manier (niet gelijktijdig, op verschillende tijdstippen). Voorbeelden hiervan zijn communicaties via e-mail, persistent chat, intranet, sociale media of business apps.

We spreken van Intelligente Communicatie als synchrone & asynchrone communicatie gecombineerd wordt in eenzelfde werkcontext. Dit is wat de continuïteit van uw organisatie garandeert in eender welke situatie en is mogelijk met Microsoft Teams.

Praktijk
Wat gebeurt er precies rondom de vergaderkamer? Kort gezegd: véél. Zeker nu er in toenemende mate hybride situaties ontstaan, waarbij deelnemers aan een vergadering deels thuis en deels op kantoor zitten. Dé tool die hen verbindt? Microsoft Teams. Maar als je het allemaal zelf wilt regelen, stuit je vaak op storingen en problemen. Want er komt meer bij kijken dan je denkt. Wie vanuit huis werkt, gebruikt vaak een laptop met een eigen camera en een headset, terwijl de mensen in de vergaderkamer andere spullen nodig hebben. Schermen en microfoons op tafel, bijvoorbeeld. En alle apparatuur dient naar behoren te werken.

Hoe zorg je ervoor dat vergaderingen onder deze omstandigheden uitstekend verlopen? Bekijk het in de video en lees onder de video verder.

Zorgeloos om de (virtuele) tafel

Wortell verzorgt de producten die je nodig hebt in de vergaderkamer. Maar daar houdt het niet bij op. We hebben hier een complete dienstverlening omheen gebouwd: Meeting Room as a Service. Daarmee zorgen we ervoor dat je vergaderkamer altijd optimaal bruikbaar is, zodat iedereen zich kan focussen op de vergadering. Want dáár gaat het uiteindelijk om.

Vanuit die gedachte richten we de vergaderkamer zó in dat gebruikers niets aan de apparatuur hoeven te doen. Je kan echter ook een stapje verder gaan. Kies je voor Boardroom as a Service, dan starten wij op en zitten we ook tijdens de vergadering achter de knoppen. Zo weet je dat alles in technisch opzicht van begin tot eind op rolletjes verloopt!

De juiste technologie op het juiste moment

Wanneer organisaties zelf vergaderingen opzetten, zetten zij vaak de verkeerde technologie in — met alle gevolgen van dien. Bij projectvergaderingen is het bijvoorbeeld vooral belangrijk dat je kan samenwerken. Maar bij bepaalde vergaderingen (zoals een presentatie van een reorganisatieplan) is het essentieel dat je elkaar kunt zien, omdat je moet weten hoe je collega's non-verbaal op zaken reageren. Bij zulke vergaderingen heb je de allerbeste videoconferencingtools nodig.

Wij houden rekening met de verschillende soorten vergaderingen die er zijn. Zo zorgen we ervoor dat elke vergadering uitstekend verloopt — met inzet van de juiste technologie op het juiste moment!

Hoe gaan we te werk?

Allereerst bekijken wij de organisatie, de medewerkers en het type vergadering. Op basis daarvan bepalen we de aanpak en richten we alles aan de achterkant in. We zorgen voor een solide fundament: iedere vergadering start op tijd, alle verbindingen zijn gelegd en de kwaliteit van de techniek is optimaal. Vervolgens bekijken we ook hoe je de vergaderkamer in de praktijk gebruikt. Op de achtergrond blijven we meekijken, zodat de dienst voortdurend blijft aansluiten bij jouw werkprocessen.

Heb je al geïnvesteerd in dure videoconferencing-apparatuur van Cisco? Deze hoef je niet weg te gooien wanneer je de overstap naar Microsoft Teams maakt. Wij bieden de mogelijkheid om Cisco-apparatuur 100% te laten meedraaien in een Microsoft Teams-omgeving. Zo loont je investering ook in de nieuwe vergaderkamer!

Managed Teams Meeting Rooms

TRaaS Package 9

Making the Dream Work with Teams

Get help with your Microsoft Teams Rooms Project.
If you enter your details below, we will contact you shortly!

Partners