Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Work.

Wortell Work logo
Wij helpen jou werken, altijd en overal.

Work: snel van start met hoogwaardige, toekomstvaste oplossingen

Onder het thema WORK zijn alle producten en diensten van Wortell verzameld die te maken hebben met de werkplek. Deze diensten zijn veelvuldig gestandaardiseerd en op basis van best practices ontwikkeld. Zo ben jij ervan verzekerd dat je snel van start kunt met hoogwaardige oplossingen die zeer toekomstvast zijn.

De wijzigingen op IT-gebied gaan razendsnel. Voor organisaties is het tegenwoordig ondoenlijk om alle benodigde kennis en kunde zelf in huis te hebben. De complexe technologie zorgt ervoor dat de business veel meer vragen stelt aan IT dan vroeger. Maar met de steeds veranderende cloud van Microsoft is het voor de gemiddelde IT-afdeling een enorme uitdaging om op de hoogte te blijven. Hoe ga je als organisatie om met deze veranderde dynamiek?

Gestandaardiseerde aanpak voor complete ontzorging

Technologie is vandaag de dag zó ingewikkeld dat je als organisatie een helpende hand nodig hebt. Daar zijn wij van overtuigd. En daarom leveren wij onze producten als echte as-a-service-oplossingen. Onder het thema 'Work’ zijn alle producten en diensten van Wortell verzameld die te maken hebben met de moderne werkplek. Deze hebben we ontwikkeld op basis van best practices én gestandaardiseerd. Waarom deze aanpak? Simpel: door technologie gestandaardiseerd neer te zetten, nemen we je de complete zorg daarover uit handen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Moderne Werkplek voor jouw organisatie?

Download de brochure en lees alle ins en outs van onze Moderne Werkplek. 

Zo wijd jij je aan dát wat het meest telt

Wij willen dat jij snel van start kunt met hoogwaardige oplossingen die zeer toekomstvast zijn. Je moet je volledig kunnen wijden aan dat wat het meest telt: je mensen en je organisatie. Daarom begeleiden we de mensen binnen je organisatie optimaal bij het omgaan met de moderne werkplek. Met onze aanpak zetten we hen in hun kracht, zodat zij zich 100% kunnen concentreren op hun werk en het beste uit zichzelf kunnen halen!

Hoe gaan we te werk?

Omdat wij je doorlopend ondersteunen, ben je altijd bij de tijd. We voeren vernieuwingen vanuit Microsoft op maandelijkse basis door, zodat je nooit een update achterloopt. De tarieven zijn helder en transparant: we nemen je commoditydiensten uit handen tegen een vaste prijs, waardoor je van tevoren precies weet wat het komende jaar je gaat kosten. Betalen doe je per maand. Zo kunnen we je op zeer regelmatige basis diensten brengen en continu bezig zijn met de snel veranderende technologie.

Ten slotte profiteer je van steeds uitgebreidere kennis. Wortell bedient verschillende klanten op het gebied van de moderne werkplek, wat betekent dat wij constant bijleren. Wanneer we iets optimaliseren bij één klant, voeren we dit direct door voor al onze klanten. Hierdoor gaat het collectief kwalitatief omhoog. En zo ben jij altijd verzekerd van de best mogelijke technologie!

Producten