Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Threat scan

Hoe goed je IT afdeling ook is. Je kunt kwetsbaarheden snel over het hoofd  zien. Hackers hebben vandaag de dag een arsenaal aan tools en technieken om wachtwoorden te bemachtigen. Hackers dringen binnen en dan is het te laat om in te grijpen. Door middel van onze threat scan creëren we inzicht in de gevaren over:
  • Risicovolle gebruikers
  • Verdachte aanmeldingspogingen
  • Riskante activiteiten
     

Wat gaan we doen?

Na onze afspraak zetten we de Microsoft E5 licentie aan op jouw M365 bedrijfsomgeving. Die gaan we vervolgens een maand lang monitoren. Alle opvallendheden pikken we eruit en verwerken we in een rapport. Dit naslagwerk biedt jouw alle relevante inzichten met betrekking tot security waarop je (eventueel) passende maatregelen kunt treffen.

Voorkomen is beter dan genezen

Vraag hieronder een gratis threat scan voor jouw organisatie aan en dan nemen wij binnen een week contact met je op om een afspraak in te plannen.  

Welke organisaties wij al next level beveiliging bieden?

RIBW-Brabant

‘We kunnen eigenlijk niet meer zonder een externe expert die 24/7 over onze schouder meekijkt en acteert als het nodig is.’

IHub

‘MDR geeft ons meer zekerheid op een veilige omgeving. We hebben hiermee de eerste grote stap gezet op het gebied van security & compliance.’