Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Architecture.

Geef het voorbeeld van de nieuwe generatie architecten

Ben jij een durfal die wel tegen een stootje kan? Ben je breed georiënteerd en krijg je er energie van als je kunt sparren met zowel collega’s als klanten? Bij Wortell staat de deur wagenwijd open voor mondige architecten die graag goede dingen doen op het juiste moment. Die graag inspringen waar ze nodig zijn en de kar durven te trekken in de cultuurverandering van het traditionele ontwerpen naar het investeren in duurzame klantenrelaties.

Werken aan nieuwe inventieve ontwerpen

Samen met jouw collega’s ontwerp en verander je de standaard, zodat alles perfect op elkaar afgestemd is en efficiënt samenwerkt. Met een scherp oog voor dat waarover de klant beschikt en vooral dat wat de klant in de toekomst nodig heeft. Je zet in op de gewenste dienstverlening, evalueert en begeleidt om álle puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ te zetten in de It-omgeving. Daarvoor zijn trailblazers nodig die kundig zijn, out-of-the-box denken en blinken van zelfvertrouwen.

Architecten hebben altijd gelijk, maar dat betekent niet dat ze altijd gelijk krijgen. We zijn de mannen en vrouwen die werken in de voorhoede, die de weg vrijmaken voor nieuwe inventieve ontwerpen en altijd vooruitdenken. Iedere verandering stuit op weerstand. Hoewel je niet altijd nieuwe dingen bedenkt. Soms laat je bestaande dingen beter en efficiënter werken. Je gaat meer de diepte in en dat maakt jouw werk veel leuker!

Het team

Ons team verstaat de kunst om met een strategische combinatie van kennis en fantasie nieuwe oplossingen te bedenken. Mooie dingen ontwerpen is 1, mooie dingen realiseren is 2. We zijn verantwoordelijk voor de vertaalslag in de voorbereiding naar de uitvoering. Hierover kunnen we altijd sparren met collega’s, die de status Microsoft MVP hebben verworven. We denken het liefst al aan de voorkant mee en durven moeilijke vragen te stellen om zo de juiste basis te leggen. Voor nu en in de toekomst.

  • Business architecten: Met een passie voor verandering en verbetering ligt de focus van deze business architecten continu op het optimaliseren van digitale bedrijfsprocessen. Ze brengen de strategie, organisatie en informatievoorziening perfect met elkaar in balans en houden daarbij rekening met de actuele wet- en regelgeving.

  • Data en informatie architecten: Met hun kennis en communicatieve vaardigheden weten deze data en informatie architecten bruggen te slaan. Ze vertalen klantenwensen naar technische oplossingen en -ontwerpen, waarmee de klant zich onderscheidt. Ze kennen de inhoud en de belangen en spelen daar adequaat op in.

  • Technische architecten: Met gevoel voor trendontwikkelingen en een creatief brein visualiseren deze technische architecten de ideale oplossing. Ze zien verbeterpunten, geven advies en maken een concreet stappenplan.

Marcel Verweel

Architect

Gerbrandt van Santen

Lead Architect

Geale van der Wal

Architect

Dirk van der Horst

Architect

Lennert de Weerd

Architect

Marcel Eeken

Architect

De technieken

Na virtuele servers, virtuele werkplekken, virtuele apps en virtuele data wordt nu de hele stack aangepakt; van handmatige en gescripte individuele, technische verbeteringen naar automatisch ondersteunde en gestuurde processen. Daarvoor maken we gebruiken we de meest geavanceerde technologieën. Alles onder de vlag van Microsoft, maar ook van Amazon en Google. We vertalen techniek naar functionaliteit en waar nodig functionaliteit naar techniek. Daarin ligt juist de speelruimte.

De vacatures

Strategy & Adoption

Enterprise Architect

Jij houdt je bezig met het begeleiden van onze grotere klanten in hun transitie naar moderne IT-omgevingen.
Senior Hybride werken max. € 7.500,- 32-40 uur
Cloud

Azure Architect

Als Azure Architect help jij onze klanten bij het bepalen van een visie op de cloud.
Senior Hybride werken max. € 7.600,- 32-40 uur
Data, BI & AI

Data Architect

Jij helpt ons en onze klanten om tot de best passende architectuur en oplossing te komen.
Senior Hybride werken 32-40 uur
Algemeen

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Hybride werken

Bekijk alle vacatures

Bij Wortell werk je elke dag met de laatste technieken. Je doet dit samen met een team van experts. Ons doel is om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat.

Wortellers aan het woord

Femke Cornelissen

Wortell is voortdurend bezig met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen. Het is geweldig om te zien hoe collega's met elkaar samenwerken en elkaar als team ondersteund. Ik kan altijd mezelf zijn en mijn gezin staat centraal. Ik kan mij blijven ontwikkelen en groeien als persoon en in mijn rol als MVP. Wortell zet de mens centraal!

Mazen Abdelaal

Wortell draagt bij aan mijn professionele groei door cursussen en trainingen aan te bieden, zowel intern als extern. Daarnaast zijn er verschillende coachingstrajecten waar je je voor kunt aanmelden, zoals een certificeringstraject. Maar je kunt ook zelf met een idee aankloppen waarbij Wortell graag met je mee denkt. Je kunt alle kanten op gaan.

Pascal Timens

Wortell stimuleert me om zoveel mogelijk op mijn specialisatie in Azure te focussen. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn. We zijn echt een trendsettend bedrijf en dat geeft een kick!