Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Ontmoet enkele collega's

Vincent Wylenzek

Managing Director Smart

Bertram Kolhoff

BI Consultant

Bart Brolsma

Managing Director Smart
Data, BI & AI

Data Architect

Senior Level Lijnden, Huizen, Eindhoven en/of thuis 32-40 uur

Als gedreven en innovatieve Data Architect ben jij het aanspreekpunt voor onze uitdagende klantprojecten. Jij helpt ons en onze klanten om tot de best passende architectuur en oplossing te komen waarbij je schakelt met diverse stakeholders. Momenteel ligt onze focus met name op on-prem naar cloud-migraties en greenfield cloud-dataplatform oplossingen met een focus op de Azure cloud. Met ons dataplatform focussen we op Azure SQL, Synapse, DataLake en Snowflake.

Jouw vertrekpunt is sparren met de klant over de ideeën en wensen, en dit te vertalen naar technische- oplossingen & ontwerpen waardoor de klant de concurrent te slim af is. In een helicopterview behartig je de belangen, ken je de inhoud en zorg je voor een tevreden klant.

Je bent sociaal, communicatief vaardig, legt gemakkelijk contact en voelt je op je plek bij het vervullen van de brugfunctie tussen klantwensen en de oplossing hierbij. Uiteraard doe je dit binnen en buiten de deuren.

Ontmoet enkele collega's

Vincent Wylenzek

Managing Director Smart

Bertram Kolhoff

BI Consultant

Bart Brolsma

Managing Director Smart
Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Optreden als sparringspartner
Architectuur
Kennis delen
Aansturen op technisch vlak
Optreden als sparringspartner

Je staat klaar om je collega’s te helpen met advies en technische ondersteuning en ben er niet vies van om zelf ook op technisch vlak bij te dragen (hands-on).

Architectuur

Welke componenten zet je in en waar zet je ze in? Als Solution Architect ben je verantwoordelijk voor keuzes voor bepaalde services, gelaagdheid, ontwerpkeuzes binnen Azure, SQL of Snowflake.

Kennis delen

Binnen het team zijn verschillende expertises en senioriteit te vinden. Iedereen brengt zijn eigen ervaringen mee en onderlinge kennisdeling is daarom erg belangrijk. Hiernaast is het ook mogelijk om kennis te delen met de community door middel van techblogs en livestreams.

Aansturen op technisch vlak

Jij bent het technisch geweten van het project. Je zorgt er voor dat het totale plaatje klopt. Je zet de consultants op technisch vlak in hun kracht. En zorgt er voor dat er kwalitatief goed werk geleverd wordt.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Minimaal vijf jaar ervaring als Lead Developer en/of Architect met BI focus;
  • Minimaal twee BI/data projecten end-to-end ontworpen, gebouwd en succesvol opgeleverd;
  • Kennis van Microsoft Azure (Data Factory/Databricks/Datalake/Synapse), SQL server, diverse ETL tools, data modelleertechnieken en/of scripting;
  • Snowflake, Matillion, Timextender is een plus;
  • Kennis van dimensionaal datamodelleren. Daar bovenop is kennis van DataVault en Anchor een pré.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet jouw week eruit?

Maandag 09:00-10:00: Scrum overleg
Maandag 13:00-14:00: Lunch
Maandag 14:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Maandag 15:00-16:00: Dashboard designer
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Dinsdag 15:00-16:00: Uitwerken voorstel klant
Woensdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 14:00-16:00: Focustijd - Niet storen
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 15:00-16:00: Klantgesprek voorbereiden
Vrijdag 08:00-09:00: Dashboard Designer
Vrijdag 09:00-10:00: Srum overleg
Vrijdag 11:00-12:00: Product development
Vrijdag 13:00-14:00: Klantgesprek
Vrijdag 14:00-16:00: Bierbrouwen met IoT gestuurde bierbrouwerij

Jouw hart klopt sneller van de data! Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft.

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Groeipad

BI Consultant
Solution Architect
Senior Solution Architect
Technical Lead

Worteller worden?

Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Lijnden of Gouda voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Mooi dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!

Vragen over deze vacature?

Neem contact met ons op!
Mylène Nijman Recruiter

Meer over Datacenter

datacenter in azure
Blogpost / 20-11-2020

Hoe bespaar je geld met een datacenter in Azure?

Een transitie naar Azure: je voelt er wel wat voor. Maar is dat niet erg duur? Hoewel soms op het eerste gezicht een indrukwekkend prijskaartje a...
Blogpost / 16-9-2020

Azure Readiness Scan

Met de Azure Readiness Scan onderzoeken we jouw huidige omgeving. We geven inzicht in de mogelijkheden om wel of niet naar Azure te gaan en welke kost...
Blogpost / 29-7-2020

Hoge score op klantgerichtheid voor Wortell in de IT Experience Benchmark 2020

Voor het tweede jaar op rij is Wortell door klanten beoordeeld in de IT Experience Benchmark 2020 van Giarte. Lees hier verder over het Giarte onderzo...
Datacenter
Blogpost / 17-6-2020

Modern datacenter in Azure: 8 voordelen en redenen om te starten

De veranderingen op IT-gebied gaan razendsnel. Zeker nu thuiswerken geen optie meer is, maar een must. Veel bedrijven kijken op dit moment of ze appli...
Blogpost / 11-5-2020

Razendsnel naar een veilige Azure-omgeving met Mission Critical Azure!

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {bo...
Blogpost / 5-3-2020

Wortell lanceert Mission Critical Azure: het bedrijfskritische datacenter in Azure

Met Mission Critical Azure (MCA) begeleiden we de transitie van datacenters en applicaties op basis van best practices. Met deze 7 stappen zorgen...