Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Sales.

Geen producten verkopen, maar een visie

Ben jij je ervan bewust dat je nooit een tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken? Dat een geslaagde verkoop begint met een eerlijk gesprek en het onderhouden (lees: bekrachtigen) van relaties en netwerken? Dan zetten we jouw verkooptalenten graag in bij de salesclub van Wortell, waar we geen producten verkopen, maar een visie.

Het laatste decennium hebben we ons ontwikkeld van IT-leverancier tot Microsoft Managed Services Provider. Dat vraagt om een andere aanpak, andere marketing en andere verkoopstrategie. Te meer omdat we op alle fronten een ‘Microsofthuis’ zijn; we staan rechtstreeks in contact met Microsoft R&D en weten dus welke innovaties op de markt gaan komen. Dit betekent dat we heel dichtbij het vuur zitten.

Wij zijn de vraag een stap voor

We acteren vanuit de volle overtuiging van onze diensten en producten, kennen de belangen van onze leveranciers en houden de klantbehoefte continu in het vizier. Sterker, we blijven deze in de regel een stap voor. Het feit dat zoveel belangen meespelen, maakt deze job juist extra uitdagend voor je. Want, uiteraard wil je net als wij graag winnen. Je bent prestatiegericht en schuwt de competitie niet. Samen met ons ga je voor de duurzame relatie en niet voor de korte flirt of onenightstand.

Goede sales zit op het scherpst van de snede. Met veel inlevingsvermogen je kennis en charme gebruiken om de juiste vragen te stellen in gedurfde onderhandelingen.

Het team

Dit team is actief in een duidelijk meetbare tak van sport. We scoren of we scoren niet. Helder. Ontzettend spannend ook. De kick van de grote overwinningen, de les van de diepe dalen en de complexiteit van onze opdrachten; dat maakt onze taak onweerstaanbaar dynamisch. Bovendien vormt het salesteam een onmisbaar element in het succes van de organisatie. Dat geeft ons een behoorlijke verantwoordelijkheid, maar die dragen we vol vertrouwen. Help jij ons winnen?

  • Inside Sales: Het epicentrum binnen het salesteam dat verdeeld is in Sales Opps (operations), de administratieve ondersteuning van de buiten- en binnendienst, plus PR & marketing, een jurist en een bidmanager voor de begeleiding van grote aanbestedingen.
  • Farmer Sales: De accountmanagers die uitblinken in relatiebeheer en in het uitbouwen van bestaande accounts met cross-selling en upselling, zodat klanten extra producten en diensten afnemen die hun IT-omgeving naar een hoger plan tillen door concreet mee te denken.
  • Hunter Sales: De dealmakers die deuren opentrappen en met een aangeboren overtuigingskracht nieuwe accounts binnenhalen. Communicatief sterk, fel en direct, maar tegelijkertijd gepassioneerd en gedreven om verwachtingen van klanten te overtreffen.
  • Solution Sales: De creatieve denkers die over alle knowhow beschikken als het over IT gaat. Ze bundelen hun krachten en werken intensief samen aan de meest optimale oplossing voor klanten. 

Guido Ploum

Commercial Director

Paul Kloet

Sales Manager

Sebastiaan Huijsman

New Business Manager

Marly Langeveld

Lead SalesOps

Wilfred Jonk

Account Manager

Layla Jongerius

Account Manager

Zonder wrijving geen glans

Als teamlid presteer je dus goed onder druk. Je straalt vertrouwen en (zelf)zekerheid uit, bent veerkrachtig en bovenal gemotiveerd om te winnen. Op het veld kijken we kritisch naar elkaar en naar onszelf, maar na de wedstrijd drinken we gezellig een biertje of gaan een hapje eten met het team. Zonder wrijving geen glans. Fietsen leer je ook niet in één dag. Met een realistische blik (een reële voorspelbaarheid) en teameffort, nemen we risico’s waar we dat kunnen en klimmen weloverwogen de ladder op.

Zit jouw volgende stap erbij?

Sales

Solution Sales Modern Workplace

Jij adviseert onze klanten hoe ze optimaal gebruik maken van onze Workplace-dienstverlening
Senior Hybride werken max. € 7.500,- 32-40 uur
Sales

Junior Sales

Jouw focus staat op het verwerven van nieuwe zakelijke kansen voor het Sales team.
Junior Hybride werken max. € 4.500,- 32-40 uur

Medewerkers aan het woord

Femke Cornelissen

Wortell is voortdurend bezig met het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen en het is geweldig om te zien hoe men met elkaar samenwerkt en elkaar als team ondersteund. Ik kan altijd mezelf zijn, staat mijn gezin centraal en kan ik kan blijven ontwikkelen en groeien als persoon, mijn rol en ook als MVP. Wortell zet de mens centraal!

Mazen Abdelaal

Wortell draagt bij aan mijn professionele groei door cursussen en trainingen aan te bieden, zowel intern als extern. Daarnaast zijn er verschillende coachingstrajecten waar je je voor kunt aanmelden, zoals een certificeringstraject. Maar je kunt ook zelf met een idee aankloppen waarbij Wortell graag met je mee denkt. Je kunt alle kanten op gaan.

Pascal Timens

Wortell stimuleert me om zoveel mogelijk op mijn specialisatie in Azure te focussen. Het zit echt in het DNA van ons bedrijf om continu met de nieuwste technologieën bezig te zijn. We zijn echt een trendsettend bedrijf en dat geeft een kick!

Meer over Werken bij Wortell

Ga naar Microsoft Partner Award
Blogpost / 13-7-2023

Microsoft Partner Award

Dit jaar bereiken we een mijlpaal bij Wortell: we vieren 25 jaar partnerschap met Microsoft! Sinds onze oprichting heeft Wortell zich toegewijd aan de...
Ga naar Externe coaches voor Wortellers
Blogpost / 19-6-2023

Externe coaches voor Wortellers

Lees in deze blog hoe externe coaches worden betrokken om onze mensen te empoweren.
Ga naar Coaching om onze mensen te Empoweren
Blogpost / 8-5-2023

Coaching om onze mensen te Empoweren

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Feedback & reflectie als basis voor groei
Blogpost / 22-5-2023

Feedback & reflectie als basis voor groei

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen en ontwikkeling stimuleren met behulp van coaching.
Ga naar Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?
Blogpost / 6-6-2023

Carriere Coaching, wat is jouw volgende stap?

Lees hoe we onze medewerkers ondersteunen met behulp van carrière coaching.
Ga naar Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?
Blogpost / 22-1-2023

Groei mét behoud van cultuur: wat ‘maakt’ ons Wortell?

In de afgelopen jaren is Wortell flink gegroeid. Bij veel organisaties gaat dat gepaard met een vermindering van het menselijke aspect. Omdat bij ons...
Duurzaamheid + vitaliteit + plezier = empowerment Ga naar We Empower People: hoe doen we dat?
Blogpost / 8-12-2022

We Empower People: hoe doen we dat?

De missie van Wortell luidt ‘We Empower People’. Want de mens staat bij ons centraal. Maar waaruit blijkt dit precies? In deze blogpost ve...
Ga naar Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht
Blogpost / 24-11-2022

Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht

We grijpen het 25-jarige bestaan van Wortell graag aan om kort terug te blikken op een kwart eeuw aan hoogtepunten en blunders. Danny en Luc geven een...
Ga naar Eindhoven de gekste
Blogpost / 23-8-2022

Eindhoven de gekste

Vanaf 1 september openen wij een nieuw kantoor in Eindhoven.
Ga naar Welkom onboard bij Wortell
Blogpost / 18-8-2022

Welkom onboard bij Wortell

Cindy Smit, onboarding medewerker bij Wortell, neemt je graag mee in ons onboardingsprogramma. Aan een nieuwe baan beginnen kan voor sommigen toch een...
Ga naar Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell
Blogpost / 2-8-2022

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell

Het is Pride Week in Amsterdam! En dat vieren we enthousiast mee bij Wortell. Want kunnen zijn wie je bent en houden van wie je wilt, dat vinden...