Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij
Secure

Solution Specialist Secure

Medior Lijnden, Gouda en/of thuis € 5.000,- tot € 6.000,- 32-40 uur

Als Solution Specialist Secure bij Wortell Secure ben je een expert in security. Je adviseert klanten over de beste manieren om hun IT-omgeving te beschermen tegen cyberdreigingen met behulp van de nieuwste technologieën en methoden. Je werkt samen met andere specialisten en hebt kennis van security basismaatregelen, Zero Trust en Microsoft Defender XDR producten. Het bijhouden van de laatste trends en ontwikkelingen is essentieel in jouw rol, evenals het delen van deze kennis met collega's, klanten en de bredere community. Als sparringpartner voor zowel de business als de IT worden complexe security vraagstukken vertaald naar begrijpelijke en praktische oplossingen. Je geeft presentaties, werkt voorstellen uit en werkt mee aan aanbestedingen, RFI's en RFP's.

Wij zoeken verbinders die voor klanten lange termijn waarde willen creëren en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. Het team staat voor een no-nonsense aanpak waar processen en gewoon de ‘mouwen opstropen’ in balans zijn.

Jouw toekomstige collega's

Dennis de Hoog

Business Manager Secure

Martijn Mandos

Solution Specialist Secure

Guido Ploum

Commercieel Directeur NL
Klik op de bollen voor meer informatie.

Wat ga je doen?

Verkoopbeheer
Presenteren & inspireren
Opstellen documentatie
Klantvoorlichting & rapportage
Verkoopbeheer

Verantwoordelijk voor de verkoop van specifieke Secure producten- en diensten sets aan nieuwe en bestaande Wortell klanten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met Accountmanagement en/of New Business. Het behalen van KPI’s die gericht zijn op het uitbreiden van de verkoop is cruciaal. Ook het beheer van RFP’s valt onder deze taak.

Presenteren & inspireren

Jij begeleidt organisaties in hun keuzeproces voor nieuwe technologieën. Inspireren en informeren door middel van presentaties en uitgebreide informatievoorziening. Het doel is om klanten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Opstellen documentatie

Je bent één van de kennishouders van de Secure producten- en diensten set en betrokkenheid bij het voorbereiden en indienen van concurrerende voorstellen. Zorgt voor kwaliteit en standaardisatie van offertes. Samenwerking met interne teams om nieuwe verkoopkansen te werven is essentieel.

Klantvoorlichting & rapportage

Verantwoordelijk voor het inhoudelijk toelichten van de uitkomsten van Microsoft CSAT's en workshops aan klanten en prospects. Jij zorgt ervoor dat klanten en prospects de waarde en impact van de aangeboden diensten volledig begrijpen. Door het geven van gedetailleerde en begrijpelijke uitleg worden relaties versterkt en nieuwe verkoopkansen gecreëerd.

We zoeken echt een topper

Wat heb je nodig?

  • Relevante ervaring (3 – 5 jaar) binnen Microsoft Security dienstverlening in een vergelijkbare rol;
  • Bewezen trackrecord op het gebied van het verkopen van projecten en contracten, RFP’s en aanbestedingen;
  • Proactieve werkhouding met een commerciële mindset;
  • Je bent in staat hoofd en bijzaken van elkaar te onderscheiden en houdt ervan om samen te werken met collega’s.
  • Je hebt een sterke interesse in de verkoop van de nieuwste Microsoft technologieën en de dienstverlening die hier omheen is opgebouwd.
Klik op de gekleurde agenda items voor een beschrijving.

Hoe ziet je dag eruit?

Maandag 09:00-10:00: Stand-up Solution Sales
Maandag 10:00-12:00: Presentatie bij klant
Maandag 13:00-14:00: Lunch
Maandag 14:00-15:00: Focustijd - Niet storen
Dinsdag 09:00-10:00: Voorbereiden presentatie
Dinsdag 10:00-12:00: Meeting met Accountmanager
Dinsdag 12:00-13:00: Lunch
Woensdag 09:00-10:00: RFP schrijven
Woensdag 14:00-16:00: Productontwikkeling
Donderdag 12:00-13:00: Lunch
Donderdag 14:00-15:00: Reistijd naar klant
Vrijdag 10:00-12:00: Analyse klantomgeving
Vrijdag 12:00-13:00: Lunch
Vrijdag 13:00-14:00: Klantgesprek
Vrijdag 14:00-15:00: Bellen potentiële klant
Vrijdag 16:00-17:00: Meeting met accountmanager

Bij Wortell begrijpen we elkaar: we zetten mensen op de eerste plaats. Hier werk je samen met een team van experts, werk je elke dag met de laatste technieken, met als doel om onze klanten in hun kracht te zetten. Want dat is volgens ons waar technologie voor staat: we empower people, zodat in een wereld vol verandering het nog steeds de mensen zijn die het verschil kunnen maken.

Kortom

“Je gaat baanbrekend werk opleveren waaraan anderen een voorbeeld nemen, en dat is een lekker gevoel”

Vragen over de Solution Specialist Secure vacature?

Whatsapp mij via de button rechtsonder
Mylene Nijman Recruiter
Solliciteer direct!

Sollicitatieproces

1

Even bellen?

Wij willen je beter leren kennen. In dit gesprek horen wij graag wat jou getriggerd heeft om bij Wortell te solliciteren op deze vacature. Ook is het een mooi moment om jouw initiële vragen te beantwoorden.
2

Kennismaking

We nodigen je graag uit op ons kantoor in Lijnden of Gouda voor een kennismakingsgesprek. Een van onze recruiters zal je eerste gesprekspartner zijn en jouw contactpersoon gedurende het proces. We vertellen je graag meer over Wortell en zijn ook heel benieuwd naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging.
3

Vervolggesprek

Goed gevoel? Dan nemen we de volgende stap. In het vervolggesprek spreek je twee collega’s uit het team. Zij zullen je meer vertellen over de afdeling en welke uitdagingen komen kijken bij deze rol.
4

Aanbieding

Is er een match? Dan bieden wij je graag een aanbieding aan. Wij streven naar het beste aanbod wat wij jou kunnen bieden, om op deze manier aan jouw wensen te voldoen als werkgever.
5

Contract tekenen

Ga je akkoord met de aanbieding? Dan is het tijd om de kurk van de fles te schieten en je contract te tekenen! Wij gaan je klaarstomen voor onze onboarding en wensen je alvast veel plezier als nieuwe Worteller!