Azure Security

Azure Security

De Microsoft security technologie in de Microsoft 365 E5 licentie bevat uitstekende beveiliging door standaard onderdelen als Microsoft Security Advanced Threat Protection en Azure Sentinel. Het gevaar in deze licentie is dan ook niet zozeer in te weinig mogelijkheden, maar te veel. Overdaad schaadt. Begin daarom klein en zet niet in op het automatiseren van bijvoorbeeld dataclassificatie, puur omdat het kan.

Microsoft Threat Protection

Microsoft Defender Advanced Threat Protection (MDATP) geeft grip en inzicht op dreigingen die zich richten op jouw werkplek. Bijvoorbeeld door vanuit een phishingmail een nog onbekend lek in een proces of applicatie uit te buiten. Met Microsoft Threat Protection krijg je hierop zicht en kun je een besmette werkplek tijdelijk isoleren.

Om de Microsoft producten te versterken heeft Wortell een eigen security platform ontwikkeld genaamd Vidara™. Hiermee creëren we beveiliging over de volledige breedte van de IT omgeving en is er op ieder moment inzicht in de veiligheid. Zo houden onze security experts, klanten 24/7 veilig vanuit het Cyber Defense Center in Nederland. Deze dienst noemen we Managed Detection and Response.

Download MDR factsheet: