Beschikbaarheid Windows 8

​​Consumenten introductie Windows 8 op 25 oktober in New York

1 min Blog Danny Burlage 2 september 2012

Windows 8 is vanaf 26 oktober officieel beschikbaar. Vanaf 26 oktober heeft Microsoft de GA datum bereikt. GA staat daarbij voor General Availability, het is de dag dat Windows 8 in alle winkels in een doos te verkrijgen is.

De dag voordat Windows 8 in de winkels ligt zal in New York een groot evenement gehouden worden. Windows 8 en de Surface RT ARM apparaten zouden vanaf de volgende dag te verkrijgen moeten zijn.

De officiële lanceerdatum is een datum die voornamelijk gericht is op consumenten. Windows 8 is inmiddels namelijk al enkele tijd beschikbaar voor andere doelgroepen. Zo kunnen ontwikkelaars Windows 8 al enige tijd via de MSDN abonnementen downloaden, hebben Microsoft partners de mogelijkheid om Windows 8 via hun partner abonnementen te verkrijgen en is Windows 8 gewoon voor iedere zakelijke klant met een Volumne Licensing contract met Software Assurance verkrijgbaar.

Vanaf begin deze maand (september) is daarnaast Windows 8 ook verkrijgbaar voor Volume Licentie klanten zonder Software Assurance en klanten van Windows Intune.

Hoe je ook aan Windows 8 komt en wanneer je het ook download, inmiddels is Windows 8 al volop verkrijgbaar. Wil je een pakketje in de winkel kopen dan moet je dus nog heel even wachten tot 26 oktober aanstaande.

Deel je enthousiasme

Danny Burlage

Innovatie is wat mij en mijn werk binnen Wortell drijft. Als oprichter en Algemeen Directeur ben ik voortdurend bezig met de manier waarop technologie onze klanten kan helpen succesvol te zijn.

Stuur Danny een e-mailBekijk alle blogs van Danny