In 6 stappen naar een moderne werkplek in de cloud

Whitepaper Simone Willems 23 oktober 2017

Organisaties moeten slimmer en sneller worden om hun voorsprong te behouden op de concurrentie. Daarnaast willen bedrijven ook aantrekkelijk blijven voor jonge, digitaal vaardige werknemers. Door moderne werkplekken in de Cloud in te richten, worden twee vliegen in één klap geslagen. Uit welke elementen bestaat zo’n werkplek en welke praktische stappen zet je naar een moderne organisatie?

De moderne werkplek in de cloud

Een moderne werkplek is voor iedereen anders. Een constante is wel dat werknemers in staat worden gesteld te werken hoe, waar en wanneer ze dat willen. Daarom moet informatie op een logische plek staan en altijd beschikbaar zijn. De werknemer komt in de moderne werkplek centraal te staan en hij wordt optimaal gefaciliteerd zijn werk zo efficiënt mogelijk te doen. De moderne werkplek komt voort uit Het Nieuwe Werken. Dat concept werd te veel ingezet als puur thuiswerken. De moderne werkplek gaat een stap verder dan alleen de techniek aan te reiken om thuiswerken mogelijk te maken. Omdat de werknemer centraal staat, krijgt hij ook meer verantwoordelijkheden. De hele organisatie en cultuur moet daarom veranderen. Hiërarchie in organisaties maakt steeds meer plaats voor een netwerkbenadering. Hierin wordt steeds sneller samengewerkt, waarbij regels die niet aan de productiviteit bijdragen overboord gaan.

Onderzoeksbureau Gartner verwacht dat in 2020 alle bedrijven gebruik maken van cloudtoepassingen. Bedrijven die dit nog niet hebben gedaan, doen er dan ook verstandig aan nu al stappen te zetten naar de Cloud.

In dit whitepaper wordt daarom uitgelegd hoe je in 6 stappen naar een moderne werkplek in de Cloud gaat.

Download het whitepaper.

Vul onderstaand formulier in en download direct het whitepaper.

Deel je enthousiasme

Simone Willems

Of het nu gaat om het coördineren van een online campagne, het schrijven van een nieuwsbrief of het organiseren van een internationale inspiratiereis voor de trouwe klanten van Wortell. Ik word er blij van!

Stuur Simone een e-mailBekijk alle blogs van Simone