verbetering interne communicatie

1 min Case Tom de Bakker 1 juni 2016

Woningcorporatie Woonwenz gebruikt Debble Workplace in Office 365 om kennis en informatie te delen vanuit één gebruiksvriendelijk platform.

Woonwenz heeft strategisch gekozen voor Microsoft Office 365 en de wens was dan ook om hier het nieuwe intranet in onder te brengen. Daarnaast zocht Woonwenz een standaard SharePoint intranet, zonder uitgebreid maatwerk, waarbij de gebruiker maar één keer hoeft in te loggen voor al zijn applicaties. Na een uitgebreid selectietraject heeft Woonwenz gekozen voor Debble Workplace in Office 365.

Edmond Janssen, Informatiemanager van Woonwenz: “Wij zochten nadrukkelijk naar een leverancier met een standaard intranet oplossing in Office 365. Wij wilden niet het wiel opnieuw uitvinden en een intranet hebben dat maar 5 jaar meegaat.”

“Andere partijen in de markt wilden samen met ons het intranet bouwen, terwijl Wortell met Debble Workplace over een out-of-the-box intranet oplossing beschikt.”

“Daarnaast is Wortell al geruime tijd actief binnen de woningcorporatiemarkt en voldoet Debble Workplace precies aan al aan onze wensen en eisen.”

Social intranet in Office 365 en SharePoint

Ontdek Debble Workplace

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom