Voeg een OneNote toe aan Microsoft Teams

2 min Blog Paul Keijzers 20 februari 2018

OneNote in Microsoft Teams

Onenote zat standaard in jouw Microsoft Teams, echter verdween het plotseling en moet je er nu wat moeite voor doen. In deze blog leg ik uit hoe je een OneNote aan Microsoft Teams kunt toevoegen.

Open jouw Team waarin de OneNote toegevoegd moet worden.

Hierna klikken we op het + teken onder Algemeen. Er opent nu een scherm met alle apps die beschikbaar zijn om toe te voegen.

In het scherm selecteren we OneNote. Er verschijnt een keuze menu.

Het eerste menu is nieuw, hier kun je een nieuw notitieblok(OneNote) toe voegen. Bij de 2e optie kun je kiezen uit alle notitieblokken die al aanwezig zijn binnen de Microsoft Teams en SharePoint omgeving.

De laatste optie is van belang op het moment dat je een reeds bestaand notitieblok (OneNote) wilt toevoegen aan je Team. Dit kan dus een notitieblok zijn die op een hele andere plaats staat in de omgeving.

Wanneer je hier de link hebt geplaatst en op ‘opslaan’ klikt zal de OneNote worden toegevoegd aan het team.

Wil jij (beter) leren werken met Microsoft Teams?

Er is veel informatie beschikbaar over Microsoft Teams, die hebben we voor je gebundeld en delen we graag met je.

Deel je enthousiasme

Paul Keijzers

Met techniek voel ik me als een vis in het water. Collega’s zullen mij een echte SharePoint-specialist noemen. Verder ben ik technisch begaafd in Microsoft Office 365 en Azure. Ik word enthousiast als de klant dat ook is. Daar haal ik mijn grootste plezier uit; net even verder gaan. De naam van mijn Twitter (@kbworks) verwijst naar mijn grootste hobby: kitesurfen.

Stuur Paul een e-mailBekijk alle blogs van Paul