Wortell SharePoint Consultant en ontwikkelaar spreker op SPS in Italie

​Massimo Prota, is van Italiaanse afkomst en al ruim 4 jaar SharePoint consultant en ontwikkelaar bij Wortell. Hij is één van de sprekers op SharePoint Saturday (SPS) in Milaan, Italië op 18 mei 20

1 min Blog Tom de Bakker 14 mei 2013

SPS events zijn gratis eendaagse evenementen gehouden in verschillende steden over de hele wereld, met sessies van invloedrijke en gerespecteerde SharePoint professionals.

 

Massimo werkt al 10 jaar met Microsoft-technologie en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. De laatste maanden heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van SharePoint en Windows 8. Vooral de combinatie van deze twee technologieën blijkt krachtig. De sessie van Massimo op SharePoint Saturday in Milaan zal dan ook gaan over ‘de kracht van Windows 8 en SharePoint samen’. Een paar maanden geleden is een deel van onze klanten al getuigen geweest van deze sessie tijdens de Windows 8 Deepdives. Mede door de goede reacties heeft Massimo besloten deze sessie ook in Milaan te geven.

 

Inhoud van de sessie                                                                                              

SharePoint is een veelzijdige oplossing. Ze biedt een oplossing voor ondersteuning van processen, documentmanagement, workflows, social networking en veel meer. De combinatie van SharePoint met Windows 8 is nog krachtiger. Processen kunnen niet alleen in de portal behandeld worden, maar ook onderweg in een App worden afgewerkt. Van belangrijke informatie kunnen overzichten gemaakt worden die mensen ook op de ‘bank thuis’ kunnen bekijken. In deze sessie zullen we alle mogelijkheden doornemen die Windows 8 Apps bieden om SharePoint omgevingen uit te breiden.

 

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom