Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell SharePoint Consultant en ontwikkelaar spreker op SPS in Italie

SPS events zijn gratis eendaagse evenementen gehouden in verschillende steden over de hele wereld, met sessies van invloedrijke en gerespecteerde SharePoint professionals.

 

Massimo werkt al 10 jaar met Microsoft-technologie en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet. De laatste maanden heeft hij veel ervaring opgedaan op het gebied van SharePoint en Windows 8. Vooral de combinatie van deze twee technologieën blijkt krachtig. De sessie van Massimo op SharePoint Saturday in Milaan zal dan ook gaan over 'de kracht van Windows 8 en SharePoint samen'. Een paar maanden geleden is een deel van onze klanten al getuigen geweest van deze sessie tijdens de Windows 8 Deepdives. Mede door de goede reacties heeft Massimo besloten deze sessie ook in Milaan te geven.

 

Inhoud van de sessie                                                                                              

SharePoint is een veelzijdige oplossing. Ze biedt een oplossing voor ondersteuning van processen, documentmanagement, workflows, social networking en veel meer. De combinatie van SharePoint met Windows 8 is nog krachtiger. Processen kunnen niet alleen in de portal behandeld worden, maar ook onderweg in een App worden afgewerkt. Van belangrijke informatie kunnen overzichten gemaakt worden die mensen ook op de 'bank thuis' kunnen bekijken. In deze sessie zullen we alle mogelijkheden doornemen die Windows 8 Apps bieden om SharePoint omgevingen uit te breiden.

 

Meer over SharePoint

Blogpost / 10-10-2016

Testen in SharePoint Online: Waarom?

Testen. Het kost geld, duurt lang en is het daadwerkelijk nodig? Terechte vragen. In onderstaand voorbeeld geef ik een antwoord op deze vragen.
Blogpost / 20-5-2016

Samenwerken 3.0 met het nieuwe SharePoint

Samenwerken 3.0 met het nieuwe SharePoint
Blogpost / 12-5-2016

Delen met externe gebruikers in SharePoint Online & OneDrive for Business, blijf in controle

Sharing van documenten met externe gebruikers in SharePoint Online en OneDrive for Business, maar hoe zorg je dat je in controle blijft wat er gedeeld...
Blogpost / 2-5-2016

SharePoint documentbibliotheken krijgen een nieuw uiterlijk

Microsoft heeft recent aangekondigd dat het de SharePoint documentbibliotheken van een nieuwe vormgeving gaat voorzien, indien je Office 365 omgeving...
Blogpost / 29-3-2016

Protocollen, beschikbaar en veilig in SharePoint

Protocollen, beschikbaar en veilig in SharePoint
Blogpost / 23-3-2016

Klantcase: document sets in SharePoint 2013 DMS

Hoe een klant blij en enthousiast wordt gemaakt door een goede samenwerking en een SharePoint 2013 oplossing op maat.
Blogpost / 25-11-2015

SharePoint Check-Up: Quick wins voor je SharePoint-omgeving

Wortell heeft samen met Microsoft de SharePoint Check-Up ontwikkeld om een aantal 'quick wins' voor jouw organisatie te definiëren.
Blogpost / 2-11-2015

SharePoint Governance

Het SharePoint Governance plan zorgt er voor dat projecten technisch goed worden uitgevoerd en het biedt richtlijnen over succesvol gebruik.
Blogpost / 5-10-2015

Effectief samenwerken met SharePoint Online

Hoe kan je de medewerkers van je organisatie op een makkelijke manier heel efficiënt met elkaar laten samenwerken? Dat kan met SharePoint Online.
Blogpost / 9-9-2015

Meer invloed op je backups in SharePoint Online

Met SharePoint Online hoeft men zich geen zorgen te maken over het maken van backups, maar wat als je meer invloed wilt hebben op je backup strategie?
Blogpost / 31-8-2015

Grote hoeveelheden bestanden importeren in SharePoint Online met de Office 365 import service

Grote hoeveelheden bestanden importeren in SharePoint Online met de Office 365 import service
Blogpost / 28-7-2015

Event: Ontwikkelingen & Trends in SharePoint intranetten 14 oktober

Event: Ontwikkelingen & Trends in SharePoint intranetten 14 oktober
Blogpost / 24-7-2015

Event: Ontwikkelingen & Trends in SharePoint intranetten 24 september

Intranetten worden steeds efficiënter ontwikkeld, persoonlijker en op een steeds betere manier gebruikt. Met welke trends en nieuwe ontwikkelingen ku...
Blogpost / 12-5-2015

Wat is er nieuw in SharePoint 2016? (Deel 3/3)

Tijdens Ignite zijn er veel nieuwe details bekend gemaakt rondom SharePoint 2016, nl: Operations/Telemetry, Hybride Search/Office Graph en eDiscovery,...
Blogpost / 8-5-2015

Wat is er nieuw in SharePoint 2016? (Deel 2/3)

Tijdens Ignite zijn er veel nieuwe details bekend gemaakt rondom SharePoint 2016. Ondermeer Minimal Serverroles, User Profile, Patching en durable lin...