Zilveren Kruis wint onderzoek online oriëntatie zorgverzekering 2018

1 min Case Tom de Bakker 27 november 2018

Onafhankelijk onderzoeksbureau WUA! heeft Zilveren Kruis uitgeroepen tot winnaar in het onderzoek naar de online oriëntatie zorgverzekering 2018. Wortell ondersteunt Zilveren Kruis bij de realisatie en onderhoud van het online afsluiten van een zorgverzekering.

Na het bekendmaken van de premie voor de zorgverzekering in 2018 heeft onderzoeksbureau WUA! een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar de online oriëntatie van een zorgverzekering. Aan 1200 consumenten is gevraagd om zich vrij online te oriënteren op een nieuwe zorgverzekering voor 2018. Van de grote verzekeraars laat Zilveren Kruis de hoogste score zien voor zowel de online oriëntatie op een desktop computer als op een smartphone. Bij de totstandkoming van de totaalscore is gelet op vindbaarheid, themascores (Look&feel, aanbod en merk) en voorkeur. In totaal kiest 12% van de ondervraagden voor een zorgverzekering van Zilveren Kruis. De afgelopen jaren heeft Zilveren Kruis al meerdere malen een onderscheiding gekregen voor zowel de beste performance als beste online service.

Voor de realisatie en onderhoud van het online afsluiten van een zorgverzekering bij Zilveren Kruis maakt Wortell gebruik van .NET in combinatie met MVC (Model View Controller). Dit is een ontwerppatroon dat het ontwerp van complexe toepassingen opdeelt in drie eenheden met verschillende verantwoordelijkheden. Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code.

Besparen op IT infrastructuur kosten met Microsoft Azure

Bekijk case

Deel je enthousiasme

Tom de Bakker

Wortell. We empower people.

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Stuur Tom een e-mailBekijk alle blogs van Tom