Security

Bouw aan een toekomst bestendige basis voor je diensten en applicaties.

Informatiebeveiliging met Microsoft cloud

Cloud veiligheid is een gedeelde verantwoordelijkheid. Microsoft staat in voor de veiligheid van de cloud, wij helpen jou met de juiste configuratie. De cloud van Microsoft maakt het makkelijker en sneller om software te ontwikkelen. Door deze online aan te bieden nemen de veiligheidsrisico’s ook toe. De Microsoft Cloud is extreem veilig en robuust. Draai je applicaties in de cloud en het is het voor kwaadwillende moeilijker om misbuik te maken van de applicatie.

“Wortell to me is an elite team of experts in Microsoft cloud and security. They deliver value on all levels; from strategic to operational. I would recommend them in a heartbeat.” – Peter Baard, Manager ICT services at Gasunie

Begin met de bedoeling

Wortell hanteert als missie “we empower people, by creating a safer world, one organization at a time“. Dat is onze bedoeling, en we geven daar invulling aan door systemen als Office 365 en Azure te beveiligen. De focus houden op de bedoeling van een organisatie, gaat helpen om informatiebeveiliging écht te laten werken. Treat moddeling, migratie ontwerp en logging zorgen voor een proactive aanpak van je beveiliging.

Samenwerken aan informatiebeveiliging

Wij werken samen aan beveiliging op een manier die jouw organisatie zoveel mogelijk helpt en ondersteunt. En als het slimmer of simpeler kan, doen we dat vooral.

Als voorkeursleverancier van Microsoft zijn we compliant aan het zogenaamde Supplier Security & Privacy Assurance Program (SSPA). Dat houdt in dat we informatie zoals persoonsgegevens en vertrouwelijke data op een bepaalde manier moeten verwerken. Wortell werkt voor Microsoft én voor haar klanten, waardoor we op verschillende niveau’s onder de loep genomen worden.

Wortell is dus compliant aan Supplier Security & Privacy Assurance Program (SSPA). En daarnaast in het bezit van:

ISO 27001

ISO 27002

ISO 9001:2015

NEN 7510

Cloud SOC

Voor Microsoft 365 en voor Azure heeft Wortell Enterprise Security haar eigen Security operation center (SOC) ingericht.

Wij bieden hiermee end-to-end geautomatiseerd management van Azure Sentinel, Microsoft Defender ATP en meer.

Er is zelfs een eigen website: Wortell Enterprise Security