Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Eindhoven de gekste

Vanaf 1 september is het zover. Na Lijnden, Huizen, Gouda en onze locaties in België komt nu ook Eindhoven in het rijtje van Wortell kantoorlocaties. We dopen deze nieuwe plek met een aantal mensen om tot een ‘Wortellspace’. Dit houdt in dat we hier starten met een ruimte waar we 25 collega’s een werkplek kunnen bieden.

De kantoren van Wortell zijn een plek om te werken, elkaar te ontmoeten en klanten te ontvangen. Eindhoven is hier geen uitzondering op. Onze nieuwe locatie bevindt zich in het bruisende centrum van Eindhoven. Ideaal om na het werk de stad in te gaan en samen met collega’s en/of klanten de dag af te sluiten met een lekker drankje.

Waarom nu?

Leuk een nieuw kantoor, maar waarom nu? Na jarenlang vleien en flirten met collega’s en klanten die uit het mooie Limburg en Noord-Brabant komen en met regelmaat de auto instappen naar onze kantoren, was het tijd om iets terug te doen. En wel in de vorm van een prachtige plek beschikbaar in het mooie Spaces Fellenoord in Eindhoven.

In ons nieuwe kantoor beschikken wij over een eigen vergaderruimte en werkplekken. Ook mogen wij gebruik maken van alle faciliteiten die Spaces ons nog meer biedt. Wat wil je nog meer?

Wacht, er is nog meer!

Maar dat is nog niet alles. Wij zouden Wortell niet zijn als wij over alles nadenken voor onze collega’s en de nieuwe locatie. Want wat heb je aan een nieuwe werkplek als je er niet of nauwelijks naartoe kunt komen? Ons nieuwe kantoor in Eindhoven is op een steenworpafstand van Eindhoven Centraal en het centrum. Kom je liever met de auto? Ook geen probleem! Er is een parkeergarage op locatie, Q-park bij de Bijenkorf en op 4 minuten loopafstand vind je Rentaparking City Tower.

Zoals we dit bericht begonnen, is het Wortell kantoor in Eindhoven vanaf 1 september open. Kom je snel een keertje langs?

 

Onze auteur

Natasja van Doorn

Head of People & Culture

Ook werken bij Wortell?

Meer over Werken bij Wortell

Blogpost / 18-8-2022

Welkom onboard bij Wortell

Cindy Smit, onboarding medewerker bij Wortell, neemt je graag mee in ons onboardingsprogramma. Aan een nieuwe baan beginnen kan voor sommigen toch een...
Blogpost / 2-8-2022

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell

Het is Pride Week in Amsterdam! En dat vieren we enthousiast mee bij Wortell. Want kunnen zijn wie je bent en houden van wie je wilt, dat vinden...
Blogpost / 18-7-2022

Traineeship Cyber Security

In het najaar start ons Cyber Security Traineeship. Binnen dit programma word je binnen twee jaar opgeleid tot een zelfstandige Security Professional.
Blogpost / 14-6-2021

Echt op je plek zijn bij Wortell

De eerste maand als Worteller.
Blogpost / 5-5-2022

Uitstekend werkgeverschap; Wortell is een World-class Workplace

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Blogpost / 25-2-2021

Waarom mensen bij Wortell op nummer één staan

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Blogpost / 11-12-2020

De eerste week bij Wortell

Dion legt uit hoe zij werd meegenomen in de wereld van Wortell!
Vacature

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Vacature

IT Support Engineer

Ben jij de ambitieuze IT Support Engineer die wij zoeken?
Vacature

Compliance Manager

Als Compliance Manager ben je verantwoordelijk voor de controle en naleving van de verschillende standaarden binnen Wortell.
Vacature

Identity & Access Management (IAM) Specialist

Jij bent de specialist op het gebied van Identity & Access Management bij onze klanten.
Wortell-Microsoft-365-webinar
Vacature

Office 365 Developer

Je ontwerpt en bouwt de oplossingen voor onze klanten.
Vacature

Office 365 Consultant

Als Office 365 Consultant vorm jij bij de klant de brug tussen de business en de techniek en vertaal jij de business vraagstukken naar concrete oploss...