Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Kili Explorer is van start gegaan

Blogs
6-9-2012

Na weken van voorbereiding zijn de ruim 50 medewerkers van Microsoft en enkele van haar partners zojuist vertrokken naar de Kilimanjaro in Tanzania met als doel geld op te halen voor War Child.

Volg de deelnemers LIVE via kili.wortell.nl.

Vanavond krijgen zij een laatste briefing over de beklimming van de Kilimanjaro met de gids en worden de tassen voor de laatste keer gecheckt. Morgen gaat de beklimming dan eindelijk écht beginnen.

Danny & Luc onderweg naar Tanzania:

Danny_Luc_vliegtuig

Dagelijkse updates

Dagelijks heeft het 'Kili Explorer Live'-team contact met de deelnemers via een satelliettelefoon om hun ervaringen te delen. Via de sms worden Twitter berichten doorgestuurd en dagelijkse telefoongesprekken worden omgezet in dagrapportages.

Volg de Kili Explorer for WarChild Facebookpagina én #KiliNL om op de hoogte te blijven van de ervaringen en statusupdates van de deelnemers. Op Kili.wortell.nl vind je een livestream van alle berichten, dagrapportages, de hoogte die de deelnemers bereikt hebben en de afstand die zij hebben afgelegd.

Even voorstellen

De deelnemers zijn: Aleksandra Lower, Arjan Oude Kotte, Anneke Schogt, Albert Welgraven, Bart Kieffer, Bouke Lolkema, Bas Paumen, Carla van de Laarschot, Caroline de Vos, Caroline Witvoet, Danny Burlage, Dimitri Hoekstra, Eva de Vries, Frank van der Meer, Fred van Rijn, Godert van Walré de Bordes, Harold Kerckhoffs, Heleen van Offenbeek, Inge Droog, Jan Willem Barkmeijer, Jelle Faber, Jules Hoppenbrouwers, Johanna Kleinbloesem, Jitske Lochtenberg, Johan van Wijk, Leo de Gelder, Luc Joziasse, Monique van Dalfsen, Myrna Everaars, Max Geers, Michel Ehlert, Marcel Lucker, Martin ten Voorde, Nancy Rademakers, Olaf Thomas, Paul Engelbertink, Peter Fun, Philip Lobatto, Paul Tolboom, Rutger Buddingh, Rene de Bruin, Ronald Eleveld, Rene van Hees, Ritchie Kluyskens, Raimond Nol, Robin van Setten, Ties Arts, Tom van Gelder, Thijs Nijkrake en Violetta Snijders.

Wortell wenst alle deelnemers succes bij dit grote avontuur!