Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

MVP status Freek Berson verlengd

Blogs
1-10-2012

In oktober 2011 is Wortell specialist Freek Berson benoemd tot Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Vandaag is deze titel verlengd.​

Freek heeft de status van MVP weten te bereiken op het gebied van Remote Desktop Services. Freek werkt sinds 2009 bij Wortell, waar hij inmiddels is uitgegroeid tot Windows Platform Specialist, met een specialisatie op het gebied van Remote Desktop Services (RDS). Vanuit deze rol is hij betrokken bij ontwerp- en implementatiefasen van verschillende projecten.

 

[image%255B4%255D.png]

 

MVP

MVP staat voor Most Valuable Professional en is een wereldwijd bekende en erkende titel. Er bestaan MVP titels voor diverse expertises en RDS is daar één van. De titel MVP wordt door Microsoft uitgedeeld aan mensen die zich op uitzonderlijke wijze inzetten in verschillende technische communities en daarmee bereid zijn om belangeloos hun passie, technische kennis en knowhow over Microsoft producten en diensten te delen met anderen.

 

Communities

Als MVP is Freek actief op verschillende blogs en fora. Zo is hij regelmatig te vinden in het Remote Desktop Services Forum op TechNet waar hij anderen helpt met vraagstukken en uitdagingen en op Virtualizationadmin.com waar hij uitgebreide artikelen plaatst gerelateerd aan Remote Desktop Services. Daarnaast is Freek beheerder van zijn eigen blog: microsoftplatform.blogspot.nl.

 

We feliciteren Freek met de verlenging van deze bijzondere titel!