Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Microsoft en Wortell

De nummer 1 Microsoft partner in Nederland.

Als je opzoek bent naar echte Microsoft IT specialisten, dan ben je bij Wortell aan het juiste adres. Al vanaf 1997 zijn wij overtuigd van de kracht en visie van Microsoft-technologie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij helemaal thuis in het Microsoft platform en onze expertise delen wij graag. Met ons kan je praten en lachen. Bij Wortell hebben wij een cultuur waar innovatie centraal staat, stil staan is geen optie. Doormiddel van technologie zetten wij organisaties en mensen in hun kracht. Wij geven mensen de technologie én de vaardigheden om succesvol te kunnen zijn in hun werk. Laat dat net onze bedrijfsmissie zijn: We Empower People. 

Samen zoeken we naar de beste oplossingen die precies aansluiten bij jouw organisatie. En laat het draaiend houden van de technische infrastructuur maar aan ons over. Bij Wortell werken we met onze hersens en hart. Wij zorgen ervoor dat jouw IT-afdeling straks klaargestoomd is om de digitale transformatie van je bedrijf te realiseren.  

Wat we voor jou doen?

Wij staan dag in dag uit klaar voor onze klanten, want wij vinden het belangrijk om die glimlach op jouw gezicht te behouden. Als onderdeel van het managed partners netwerk volgen wij regelmatig speciale trainingen om op de hoogte te blijven van de meest recente Microsoft technologieën. Kwaliteit en innovatie staan immers voorop in de weg naar succes. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw organisatie altijd tot het hoogste niveau wordt gebracht.   

Veranderingen kunnen spannend zijn maar wij helpen jou erdoorheen! Met onze adoptie service zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat je wordt begeleid door een adoptieconsultant. We gaan hierin samen het proces aan waardoor je hier niet alleen voor staat. Daarnaast houden we de veranderende behoeften van onze klanten voortdurend in de gaten om nog meer waarde te genereren met Microsoft 365. 

Microsoft Partner Advisory Council (PAC)

Wortell is daarnaast trotse deelnemer van het Modern Desktop Partner Advisory en het Security Partner Advisory.

Het Microsoft PAC is een exclusief lidmaatschap. Deze eervolle benoeming heeft tot gevolg dat Wortell de komende jaren direct invloed heeft op de strategische koers en de ontwikkeling van producten en het dienstportfolio (Identity, Management, Productivity & Security) van Microsoft .

Zo worden wij in een vroeg stadium voor feedback betrokken bij product- & serviceontwikkelingen welke onderdeel uitmaken van de Microsoft roadmap. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter adviseren en verstevigen wij onze unieke positie als #1 Microsoft Partner. 

Waarom Microsoft en Wortell?

 • Wij doen een stapje extra en onderscheiden ons door middel van Advanced specializations.  
 • Wij zijn een van de weinige partners die workshops geven binnen de Benelux.
 • Altijd op de hoogte van de nieuwste innovatieve technologie.
 • Wij streven naar de ideale werksfeer. Alleen het beste voor onze werknemers en jou als klant.
 • Al jarenlang is Wortell "dedicated Microsoft Partner" en neemt deel aan het "Het Microsoft Partner Advisory Counsel" waardoor wij bij een selecte groep partners behoren die intensief samenwerken met Microsoft.
 • 2 keer benoemd tot Beste Werkgever IT branche (2017-2018 en 2018-2019).
 • 2x benoemd tot beste Office Partner wereldwijd.

Azure Migrate and Modernize Program

Dit programma biedt ons de mogelijkheid om als partner rechtstreeks met Microsoft samen te werken bij het plannen en uitvoeren van Azure-migratieprojecten.
Lees meer

Microsoft Global Training Partner

Als partner krijgen wij begeleiding en hulpbronnen om de transformatie in het onderwijs te stimuleren. Hiermee kunnen we docenten en studenten internationaal nóg verder ondersteunen met digitale middelen.
Lees meer

Power BI Solution partner

Als Power BI Solution partner krijgen we toegang tot technische trainingen, informatiebronnen en ondersteuning die ons helpen bij het bouwen van een eigen business intelligence-praktijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Lees meer

Intune EDU Deployment Expert

Met Intune voor Educatie is apparaatbeheer een fluitje van een cent. Intune voor Educatie biedt productiviteit terwijl schoolgegevens tegelijkertijd worden beschermd. Onze experts helpen jou hier graag mee.
Lees meer

Microsoft Learning Partner

Na intensieve microsoft trainingen te hebben gevolgd zijn wij gecertificeerd om trainingen te geven aan anderen die willen excelleren in Microsoft technologieën. Hiermee maken we meer mogelijk voor onze klanten.
Lees meer

Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

Als lid van Microsoft Intelligent Security Association (MISA) zijn wij beter in staat om onze klanten te beschermen tegen virtuele bedreigingen.
Lees meer

Certificeringen

16 Microsoft Gold competenties

Wortell heeft maar liefst 16 competenties op Gold. Een unicum.

12 Advanced Specializations

Wortell heeft maar liefst 12 Advanced Specializations
Microsoft Fasttrack Partner

Wat wij doen

Als Microsoft Fasttrack Partner werken wij nauw samen met de klant om plannen te ontwikkelen die ervoor zorgen dat de bedrijfsdoelen worden gestimuleerd. Een FastTrack-specialist kan het plan helpen controleren en hulp bieden met bedrijfsdoelen, lokale infrastructuurvereisten (on-premises en/of in de cloud), timing en informatiebronbehoeften.

Benieuwd hoe wij onze Microsoft expertise inzetten?

Bekijk een paar van onze succesverhalen hier: 

 • Van Neynsel wint tijd met gebruiksvriendelijke hybride vergaderruimtes
 • KPMG Ignition Tokyo realiseert wereldwijd schaalbaar Azure platform met Azure Arc en Kubernetes
 • Achmea biedt klanten meer inzicht met Power BI dashboard
 • Movares realiseert betere samenwerking dankzij Debble

Microsoft FAQ

Wat zijn de meest gestelde vragen over de relatie tussen Wortell en Microsoft?

Microsoft Most Valuable Professionals

danny burlage presenteert