Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Samenwerken en productiviteit verhogen in de industriesector

Kennis
20-1-2020

Samenwerken en productiviteit verhogen in de industriesector

Als organisatie binnen de industriesector heb je te maken met uitdagingen die ieder ander bedrijf binnen de sector zal herkennen. Of het nu gaat om het binden en verbinden van technische medewerkers, het borgen van kennis, een uniform gestructureerd communicatiebeleid, het inzicht houden in processen en protocollen, het faciliteren van de business in een veilige IT-omgeving en het vergroten van self-service mogelijkheden. Precies daarom organiseren wij een seminar waar wij onze kennis op dit gebied met jou delen. Uiteraard nodigen we experts uit de branche uit, die jou meenemen in de reis die zij hebben gemaakt om bovenstaande uitdagingen te kunnen tackelen.

Waar?

Microsoft, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol

Wanneer?

Woensdag 22 april van 14:00- 16:00 uur

Het programma

14:00 uur: Samenwerken en productiviteit verhogen met Debble voor industrie 14:30 uur: Zo verhoog jij de binding met first line medewerkers 15:15: Faciliteer de business: 2 experts uit de branche 15:45: Technologische innovaties waarmee je impact maakt als organisatie 16:00 Borrel en netwerken

Voor wie?

Dit kosteloze seminar is gericht op IT Managers, CIO’s, Informatiemanagers, HR Managers, Innovatiemanagers, Communicatiemanagers en Kwaliteitsmanagers. En of je nu klant bent of niet. Wij delen onze kennis graag.