Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Workshop: Azure als platform iets voor jouw organisatie?

Kennis
5-6-2019

De voordelen van Microsoft Azure

Wist je dat Microsoft per jaar meer dan 1 miljard investeert in de security van Azure? En dat er 3500 mensen werken aan de veiligheid van Azure, nieuwe security maatregelen ontwikkelen en de omgeving continu in de gaten houden op aanvallen zodat ze direct maatregelen kunnen nemen?

Als de basis maar goed staat

Azure is dan ook een van de grootste Cloud platformen in de wereld. Op deze platformen draaien bijvoorbeeld 95% van de bedrijven in de Fortune 500. Tijdens deze Azure Workshop vertellen we alles over Azure en kun je snel een solide basis creëren voor jouw Azure-omgeving. De eenvoudigste manier om Azure te leren kennen. We zien dat veel organisaties die de stap naar Azure maken, hun Azure omgeving uitbesteden. Wat gebeurt er dan precies onder de motorkap? is een veelgestelde vraag. Een terechte vraag ook. Dit en meer gaan we behandelen in deze workshop.

Voor wie?

Deze workshop is voor IT managers, Informatiemanagers, CEO’s, CFO’s, Innovatiemanagers, Managers Bedrijfsvoering, Architecten.

Programma

De workshop vind plaats op dinsdag 17 september van 12.00u – 16.00u op onze vestiging bij Spaces in het gebouw van Microsoft. We ontvangen je graag met een lunch en eindigen de workshop met een borrel. Aan bod komen daarbij onder meer:
  • Wat is azure? Paas en SaaS niet alleen iaas
  • Wat is er in het landschap gebeurd? Denk aan Alibaba
  • Low-code applicatie
  • Zelf aan de slag met de Azure calculator en maak kans op een Azure scan t.w.v. 5.000,-
  • Praktijkvoorbeelden
Benieuwd naar Azure en naar de mogelijkheden om zelf te besparen op IT kosten? Schrijf je snel in. Voor deze workshop zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De workshop vindt plaats bij Microsoft, Spaces.