Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Roundtable Security integraal bekeken

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze exclusieve roundtable "Security Integraal Bekeken" op maandag 4 december. Deze bijeenkomst is speciaal ontworpen voor leiders en experts op het gebied van cybersecurity en data protectie. 

Dennis de Hoog, expert in Security Solutions bij Wortell, zal samen met Jean-Paul van Ravensberg, Sr. Cloud Solution Architect bij Microsoft, tijdens deze sessie dieper ingaan op de 12 meest cruciale aspecten van cybersecurity. Deze worden onderverdeeld in drie kernthema's: Analyse, Maatregelen en Verbeteren. Onderwerpen zoals risico-identificatie, het aanvalsoppervlak, de aanvallers, aanvalsscenario's, compliance, het security-programma, basismaatregelen, security-awareness, vulnerability management, security-incidentmanagement en innovatie komen aan bod.

Er wordt ook stilgestaan bij het belang van het aantonen van de doeltreffendheid van beveiligingsmaatregelen, het grondig testen ervan en het voortdurend blijven innoveren om aanvallers buiten de deur te houden. 

Het programma zal verder worden verrijkt met boeiende discussies over drie uitdagende stellingen. Deze zullen concrete praktijkvoorbeelden naar voren brengen en ons helpen om gezamenlijk dieper in te gaan op de complexiteit van cybersecurity.

Tijdens de roundtable is er volop ruimte voor vragen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou deze belangrijke discussie te voeren en gezamenlijk stappen te zetten richting een veiligere digitale toekomst.

Praktische informatie: 

Datum: maandag 4 december
Tijd: 09:00 - 13:00 inclusief een heerlijke lunch.
Waar: Microsoft Nederland (Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol)

Meld je hier direct aan, want we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar (vol = vol). 

Aanmelden

Sprekers

Dennis de Hoog

Solutions Specialist Security bij Wortell
LinkedIn

Jean-Paul van Ravensberg

Sr. Cloud Solution Architect, Tech for Social Impact bij Microsoft
LinkedIn