Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Debble

Debble, jouw digitale samenwerkingsomgeving 

  • Betrek je medewerkers en til je corporate communicatie naar een hoger niveau 
  • Integreer gefragmenteerde Microsoft 365 tools in één gebruiksvriendelijke portal 
  • Geef de productiviteit van medewerkers een boost 
  • Verzamel en raadpleeg al je communicatie op één centrale plek

Neem contact op of:

Bekijk hoe jouw digitale werkplek er uit kan zien

Wat is Debble van Wortell? 

Wij geloven dat verbondenheid belangrijk is, vooral nu organisaties breder dan ooit werken. Je wilt medewerkers betrekken bij de organisatie en je wilt een centrale ontmoetingsplaats bieden waar ze kunnen samenwerken, inzichten met elkaar kunnen delen en kennis kunnen vergaren van belangrijke (en leuke!) informatie. 

Maar hoe maakt Wortell dit mogelijk? De digitale werkplek moet in dienst staan van de werknemer. Voor ons betekent dat informatie naar jouw medewerkers brengen, zodat ze er niet naar hoeven te zoeken. Debble doet dit via verschillende wegen. Om Debble zo optimaal mogelijk te laten werken, hebben we één team dat zich alleen met het platform bezighoudt. Alleen zo kunnen we de beste digitale werkplekervaring leveren. 

Benieuwd hoe je met Debble al je communicatie op één centrale plek verzamelt en raadpleegt?

In deze brochure lees je alles over deze gebruiksvriendelijke portal. 

Wat onze klanten zeggen over Debble van Wortell

Eenvoudig zoeken in het intranet

“Een van de wensen is een efficiënt gebruik van de zoekmachine. Los van ons intranet hebben we bijvoorbeeld een enorm goed gevulde protocollen-database en een werkondersteuningswebsite. Stel, ik zoek het protocol voor het aanleggen van een infuus, dan zou ik die via de zoekfunctie op het intranet moeten kunnen vinden. Kijk, dát is het faciliteren van kennisdeling.”

Geertjan van Zonneveld
Medical Illustration Specialist bij Maastricht Universitair Medisch Centrum+

Intranet dat voldoet aan specifieke wensen

“De inrichting ervan voelt logisch. Ook kunnen we met een aantal standaard softwareblokken onze eigen draai eraan geven, zonder dat het te complex wordt. Zo voldoet het intranet aan onze specifieke wensen én kunnen we gebruikmaken van alle nieuwe functionaliteiten en updates die Debble biedt.” 

Henk Jan Visser
IT Projectleider bij Movares

Steeds meer afstappen van e-mail

“De gebruiksvriendelijkheid is toegenomen; voor editors en gebruikers. Inloggen kan vanaf alle locaties met alle devices; ook vanuit huis. We krijgen meer input van kantoren die we normaal niet zo vaak horen en stappen telkens meer af van e-mail.”

Gabrielle Burghouwt
Marketing Communications Manager bij Atlas Professionals

In één oogopslag overzicht

“Ik heb al veel positieve geluiden gehoord van collega’s. Ze zijn erg enthousiast over onder andere het design. Bij het openen van het oude intranet kreeg je echt zo’n Windows-98-gevoel. Ook zijn ze blij met het smoelenboek, van waaruit mensen meteen met elkaar kunnen chatten. We kunnen nu trouwens in één oogopslag zien hoeveel mensen het intranet gebruiken en ik merk dat collega’s beter op de hoogte zijn van interne zaken."

Chantal Mosso Ramos
Interne Communicatiespecialist bij Greenchoice

Waarom organisaties kiezen voor Debble van Wortell? 

  • Alles is bij de licentie inbegrepen. Dus geen gedoe met wijzigingen in Office 365, updates, beheer en support. Wij regelen het allemaal voor je. 

  • Van installatie tot gebruik binnen enkele weken. Met Debble's bewezen implementatie-aanpak kan je snel aan de slag.

  • Debble wordt maandelijks bijgewerkt, zodat je altijd gebruik kan maken van de nieuwste ontwikkelingen en nieuwe functionaliteiten binnen het platform. 

  • Je krijgt meer controle op Microsoft 365 via een platform dat alle tools integreert en een logische plek geeft. 

  • Wil je geen nieuws op de voorpagina maar een dashboard? Geen probleem! Debble is super flexibel en kan meegroeien met jouw ambities. Wij zijn er om je te helpen het ideale platform te creëren!

Verhoog de productiviteit van jouw team met een modern intranet. Lees hoe!

Ontdek de 6 cruciale pijlers die je nodig hebt om een modern intranet succesvol op te zetten. Of je nu een IT-manager, HR-professional of Marketing-communicatiemedewerker bent: intranet maakt jouw leven makkelijker. Lees meer over hoe Debble jouw organisatie een boost geeft.